Bildmalarna Challenge, Anything Goes

Goedemorgen allemaal, kinderen weer naar school en het ritme zit er meteen weer in. Op tijd opstaan, lunchtrommeltjes maken en snel aan het HH! Maar eerst even tijd voor een kaartje;-) Gemaakt met Bildmalarna's Mimosa-Camera en ze doet mee aan de "Anything Goes" Challenge op het Bildmalarna Challenge Blog. Ik heb haar gecombineerd met diverse Die-namics. De tag is is gestanst met de Tag You're It Die-namics met ribbelkarton van een oude verpakking. De tekst is gestempeld op de Clearly Sentimental Label. Mimosa is gekleurd met Copic Sketches en wat Stickles, Stardust. De vlinder heb ik twee maal uit desingpapier gestanst met de Butterfly Die-namics, het middenstuk vastgelijmt de velugeltjes een beetje omgebogen voor een dimensionaal effect. Wat touw erom gebonden en bovenaan vastgeknoopt zodat een soort en met van voelsprietjes ontstaan.
Voor de binnenkant van de kaart heb ik wederom de Tag You're It Die-namics gebruikt en Mimosa met bruine inkt gestempeld evenals de tekst.
De achterkant is gemaakt met scraps en een personalized stempel en was een kadootje van Lisbet (Scrapmagasinet), je kunt soortgelijken vinden bij Bunny Zoe's.

Een hele fijne maandag nog allemaal!
Inge
Stamps: Bildmalarna Mimosa-Camera, teksten á La Modes Birthday Girl and Picture Perfect | Die-namics: Tag You're It, Flower Trio and Leaf Trio, Clearly Sentimental Label, Butterflies | Paper: White Bazzill Cardstock, Kraft, Maja Design | Other: twine, brads, ribbon

7 opmerkingen

 1. Super leuk kaartje Inge! Het Maja papier wat je hebt gebruikt is ook erg mooi.

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk kaartje is dit geworden!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Inge, super lief kaartje weer! Leuk ook om te zien dat je de stempel vaak nog een keer laat terug komen op je kaartjes. Ook de tekst is weer helemaal mooi! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schattig kaartje!!

  groetjes Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super leuk kaartje!
  en zelfs de achterkant is top!

  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow wat een cutie Inge ;o)
  Enne ik vind deze stempel helemaal leuk .. net ik hihi met camera.
  misschien moet ik maar even shoppen strakjes hihi lol

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtig kaartje Inge, erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top