February MFT Die-namics Feature and Pre-Release Pep Rally

Goedemorgen, nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk release dag bij My Favorite Things Stamps! Ik hoop dat jullie hebben genoten van alle sneak peeks van de stempels en Die-namics die morgen uitkomen. Vandaag is het Die-namics Feature and Pre Release Pep Rally en dat wil zoveel zeggen als dat jullie meer info krijgen, over de nieuwe Die-namics en stempels op de diverse blogs van de DT leden. Mijn focus ligt op de nieuwe Chat Bubbles Die-namics. Voor mijn kaartje heb ik PI FireFighter Girl gebruikt en haar gekleurd met Copic Sketches, Het werkelijk prachtige papier is van October Afternoon.
Voor de binnenkant heb ik PI Firefighter Boy gestempeld met bruine inkt op Kraft en uitgeknipt.
Hoe haal je het optimale gebruik uit je Chat Bubbles (CB) Die-namics? Zie de volgende stap voor stap foto's en een kind kan de was doen;)
Stans de Chat Bubbles Die-namics uit cardstock, designpapier wat je maar wilt met je BigShot, Cuttelbug, Vagabond...
Kies welke Chat Bubbles je wilt gaan gebruiken, dit hangt natuurlijk af van de tekst die je erin wilt stempelen
Stempel de tekst op de Chat Bubble, zoals je ziet is mijn tekst kleiner als de CB, wil je de CB kleiner maken dan is dat heel simpel op te lossen.
Stempe ook op de achterkant de tekst, zo kun je goed zien hoe breed de CB moet worden. Leg de CB op de Chat Bubble Die-namics en tape deze vast met een kleine stukje plakband.
Draai het geheel door je Big Shot en voila een netjes afgewerkte kleinere Chat Bubble. Het leuke van deze Die-namics is dat je 'm zowel links als rechts van je afbeelding kunt gebruiken, gewoon omdraaien. Voorbeeld zie je op mijn kaart. Aan de voorkant heb ik de CB rechts van de PI gebruikt aan de binnenkant ligt deze aan de rechterkant.
HIeronder een overzicht van alle Die-namics die ik heb gebruikt op mijn kaart:En hier zijn de details voor release dag 7 February
And here are the details about the upcoming release on February 7 at 10 PM:
MFT release is on February 7 at 10 PM EST. You can attend the release party from 8-10 PM EST HERE in the forum for fun games and prizes! All the new sets and dies will be available February 7 at 10 PM EST
The guest designer contest is ON! Check out the Forum for details on how YOU can win over $100 in stamp sets and play along with the DT for a month.
If you'd like to see all the teasers for today, please click on over to Kim's Blog NOW! Be sure to leave comments as you go for a chance to win one of 2 $10 vouchers being away given daily, just for leaving a comment. Check Kim's blog for the winners.

See ya tomorrow...... Release Day!
Inge.

13 opmerkingen

 1. Hoi Inge,

  Wat een mooie kaart weer en een goeie tip! Je moet er maar op komen. De serie van gisteren was ook super. Bedankt dat je ons alle mogelijkheden laat zien. Het is echt inspirerend. Prettige dag.

  groetjes, lian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart Inge ;o)
  Heerlijk die vrolijke kleurtjes ..
  Bedankt voor de uitleg ;o)

  Janneke XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergave creaties heb je weer laten zien Ing! Heel veel inspiratie opgedaan :-) dank je wel!!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kaart,Inge!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So adorable!!! Great tip to stamp on the back of the bubble to shorten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I've never seen a more adorable Firefighter! Lovely card!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een heerlijke creatieve geest.
  Je kaart is heel erg mooi geworden.
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is beyond cute Inge!! Love her pink and grey uniform!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top