Bildmalarna Challenge 19, Homemade Flowers

Goedemorgen, vandaag weer eens een kaart gemaakt met een schattig Bildmalarna meisje. Het kaartje doet mee met de Bildmalarna Challenge "Make Your Own Flower". Mijn bloem is gemaakt van oud papier en de My Favorite Things Botanical Beauty Die-namics. Met deze Die-namics kun je zĆ³ mooi die gekreukelde vintage bloemen maken en niet geheel onbelangrijk altijd in je eigen kleur/stijl. Dit in tegenstelling tot de kant en klare (vaak dure!) bloemetjes. Dit is een Ć©Ć©n malige investering waar je alle kanten mee op kunt en dat geld eigenlijk voor Ć”lle Die-namics. Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik mijn Die-namics opberg, een post hierover kun je HIER vinden. De tekst is Zweeds en betekent "een knuffel" "hug". Gemaakt voor de Nederlands/Zweedse Bakker in Munkfors waar mijn kaarten verkocht worden *trots*:)
Het is altijd jammer dat bij het fotograferen alle glitters wegvallen maar ik heb mijn best gedaan hihi;-)
Oh en mocht er trouwens nog iemand zijn die weet waar je Zweedse digitale teksten kun kopen, laat het mij alsjeblieft even weten, ik ben driftig op zoek! (en gevonden bij Skogstokiga ook voor schattige digi afbeeldingen)
Groetjes en nog een fijne dag!
Inge XX
Stamps: Bildmalarna LWF I am Your Angel, Stempelglede | MFT Die-namics: Botanical Beauty, Dainty Doily, Mix and Match Banners | Paper: Bazzill white, Kraft, Bo Bunny | Other: Copic Sketches, Chalk, Stickles, MM brads, bling

7 opmerkingen

  1. Te gekke kaart. PRACHTIG kleurwerk zeg. Het stempeltje is enig. Die bloem is erg mooi. Ik geloof dat ik die dienamic ook maar aan moet schaffen!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart Inge ;o)
    Ik ben weer helemaal verliefd op deze stempeltjes ...

    Liefs, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een mooi kaart, erg leuk. De bloem is prachtig!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. onwijs leuke kaart......met een geweldige bloem !!

    Diaan x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. A gorgeous card Inge and that flower is beautiful
    Clairex

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je je kaarten verkoopt in Zweden, kan me voorstellen dat je je trots voelt.
    Wat bedoel je met digitale teksten op zijn zweeds, ik woon immers in Zweden dus misschien kan ik wat voor je doen maar ik snap niet precies wat je bedoeld.
    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi Gerda,

    ik bedoelde stempeltjes met zweedse teksten zoals Grattis, Kram etc. maar heb deze teksten inmiddels al digitaal gevonden:-D Dank je wel voor je lieve aanbod!!!

    Inge XX

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top