Maart Inge-Inge Challenge

Hee hallo een goedemorgen! Alweer vrijdag dus bijna weeeekend:-) En vandaag weer eens een Inge-Inge post, we hebben even gezellig geswapt. Ik heb Inge een pakketje gestuurd met allerhande materiaal en ben zó benieuwd wat zij ermee gedaan heeft! Dit mooie papier is eigenlijk kerstpapier maar vond het een uitdaging om er juist wat anders mee te doen dus heb het gecombineerd met een Bildmalarna lente meiske. De tekst is zweeds en betekent gefeliciteerd. Ze is gekleurd met Copics, de mooie Doily is de Dainty Doily Die-namics. De vlindertjes zijn gemaakt met de Butterflies Die-namics
Met behulp van de Vertical Greeting Die-namics heb ik een label uit kurk gesneden de tekst heb ik gemaakt met de By The Letters Die-namics en betekend Hoi!
Dit is een kleine impressie van wat ik heb opgestuurt naar Inge
Designpapiertjes, cardstock, Kraft, lint, knoopjes, spiraal clip, Vertical Greetings Die-namics, stempeltje en Jody's Sticky Stuff Sticky Dots( kleven zó goed als je bijvoorbeeld knoopjes op wilt plakken!)
En na onderstaande foto van Inge haar bureau/knutseltafel ben ik nieuwsgierig hoe het haar is vergaan;-) Zie de Gesso daar heb ik nog nooit mee gewerkt maar wel al het effect gezien op diverse blogs, een must have geloof ik.
Ook zo benieuwd, hop dan naar Blog Blom van Inge om haar creatie te bewonderen! Hebben jullie trouwens ook al gezien dat Inge haar eigen boekje heeft gemaakt: Liefs Uit Holland 
Onder andere te verkrijgen bij Bol. (nu gratis verzending ivm Boekenweek t/m 24 Maart) Te gek he!!! Die van mij is onderweg, lekker genieten van het weekend met een boekje boordevol inspiratie:-D
Een hele fijne dag, en Ing..... tot SWAPS!
Inge XX

8 opmerkingen

 1. Yihaa!!! Wat een geweldig mooie kaart heb je ermee gemaakt! Dat donkere kraft blijft echt mijn favoriet hoor. Ik zat er echt klaar voor vanochtend, dat merk je wel :-) Ik heb deze keer extra genoten van je pakketje, het kwam precies op het goeie moment. En wat lief dat je mijn boekje noemt :-)
  Op naar de volgende swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi inge, ik kom via cornelie op jouw blog terecht. wat een mooie creaties heb je hier op staaan. heb me dan maar meteen volger gemaakt, dus ik kom zeker nog wel een keertje terug,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk weer natuurlijk! Dat geswap van jullie vind ik echt onwijs leuk!! Wat een heerlijke spulletjes!
  Het boekje van Inge heb ik van de week doorgebladerd, en heb h'm allang besteld, maar komt pas eind maart binnen. grrr..maar het is leuk!!
  Je kaartje vind ik super!
  groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is weer een schitterende kaart geworden, Inge!
  groetjes, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie het swappen weer opgepakt hebben!! Vorig jaar regelmatig gekeken wat jullie van de swappakketjes maakte en het is dan zo leuk om te zien hoe verschillend de creaties zijn! Prachtig kaartje!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke kaart! en de inge en inge berichtjes blijven leuk!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, hier ook al zo'n mooie kaart! Het boekje van Inge staat op mijn verlanglijst!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heey inge,

  het is weer een erg lief kaartje geworden!!!

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top