Penny Black Swap, Sandra-Inge

Goedemorgen op deze eerste Paasdag, ik hoop dat jullie straks een heerlijk paasontbijtje gaan veroberen en wie weet nog wat chocolade eitjes mogen zoeken? Vandaag weer iets nieuws op mijn blog. Ik was verleden week bij San op bezoek ff bijkletsen en natuurlijk kunnen we het niet laten om ook altijd even over onze favo hobby te hebben.... Stempelen! Ha die hadden jullie niet verwacht he *giechel* We hebben het over het feit gehad dat we nog zoveel stempeltjes hebben die amper het daglicht gezien hebben, vooral de PBtjes hebben nog altijd een warm plekje in ons hart. Het was mijn eerste stempelcrush, de egeltjes van Penny Black *zucht* tijdloos en nog steeds zo CUTE. Van het één kwam het ander en ik heb voorgesteld om elke maand een swapje te doen met materiaal, en daarbij gebruiken we dan één van onze eigen PB stempels. Dus....dit was het pakketje wat ik aan San heb gegeven en waar wij mee aan de gang zijn gegaan.
Diverse soorten Maja Design papier, embellishments, Sticky Stuff van Jody, cardstock, tagje kortom van alles om je lekker mee uit te leven en na de gedane arbeid een lekker crêmetje van Crabtree&Evelyn
Ik heb Penny Black Flower Girl gestempeld op DCP en gekleurd met Copic Sketches, de bloem is in 3D gedaan. Het hekje, de wolken, bloemen, gras en de mooie tag zijn allemaal Die-namics en maken een mooi tafereeltje samen met Flower Girl.
Ik ben zó benieuwd naar de creatie van San aka Made by Sandra, hoppen jullie gezellig mee om te zien wat zij heeft gemaakt?
Fijne Paasdagen!
Inge
Stamps: Penny Black Flower Girl, Inspired By Flowers IV | Die-namics: Woodgrain Fence, Cloud Trio, Fresh Cut Grass, Flower Trio and Leaf Trio, Vertical Greetings | Paper: Maja Design, Fossil cardstock, Bazzill white | Other: Copic Sketches, brads, Stickles

14 opmerkingen

 1. Hèèl mooi Inge en voor jou en je gezin ook fijne paasdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een leuk idee om zo een swap te hebben. En zo worden mooie stempels toch nog gebruikt. Je kaart is super geworden. heel leuk met het hek.
  Fijne pasen
  gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi hoor dat hekje..en natuurlijk kaartje helemaal top

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk kaartje !
  Fijne Pasen, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje Inge ;o)
  Leuk blijven ze idd die PB stemepeltjes, ik moet ze ook eens weer uit het stof halen ..
  Fijne paasdagen meis.

  Janneke XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal geweldig weer Inge en zo heerlijk, het vooruitzicht op iedere maand gave PB swaps! Ik ga gauw even bij Sandra kijken :-) Gezellige paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Ing! Wat 'n geweldiggg kaartje en dit PBtje is zo schattig! Superleuk om met je te swappen....op naar de volgende maand!

  Gezellige paasdagen!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk en mooi kaartje, prachtige details en een heel schattig stempeltje! Ook voor jou fijne paasdagen.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige kaart en die van San is ook zo leuk. Fijne paasdagen. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. echt een heel leuke idee en zo komen de pb-tje weer eens uit het slob (zou hier ook moeten. Een heel mooie kaart Inge heb je gemaakt.....

  fijne pasen !!

  diaan x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heey inge,

  zo'n swapmaatje is een superidee. ik wou dat ik zo'n maatje had. je kaart is weer een beauty geworden. de tekst vind ik er perfect bijpassen en is erg mooi.

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Onwijs die swaps!! Zo'n goed en leuk idee!! Lijkt me heel tof om te doen!
  Tof kaartje heb je er mee gemaakt!
  De stempels van PB zijn idd onwijs leuk, en ja, ook ik gebruik ze te weinig, maar ja, dat kennen we allemaal wel! Leuk om het zo nieuw leven in te blazen!!
  Fijne dagen verder!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top