Juni Penny Black Swap, Sandra-Inge

Hi hallo en goedemorgen allemaal! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse Penny Black swappost van Sandra en moi. Deze keer was het mijn beurt om een pakketje samen te stellen er zat oa. My Mind's Eye designpapier, cardstock, pins, brads, knoopje en bloemen in. Het papier is lekker zomers maar zorgde wel voor wat hoofdbrekens bij mij, oftewel het ging niet van een leien dakje maar is uiteindelijk toch naar tevredenheid gelukt.
Het Penny Blackje is gestempeld met Memento Black op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers. Ik heb geprobeerd het afdrukje zo in te kleuren als aangegeven op de houten(!) stempel, gemak dient de mensch;-) De gekreukelde bloem is gemaakt met één van mijn favoriete Die-namics, de Botanical Beauty. Verder weer lekker veel gescheurd, geniet en geinkt-ik hou dr van.
Close-up van het stempeltje, ze blijven schattig deze egeltjes:) Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik naar de creatie van San...hop dan gauw naar Made By Sandra. Tot volgende maand San voor weer een nieuwe uitdaging!
En nog even een reminder, zeker wat betreft de Die-namics kan dit oplopen tot geweldige kortingen. Vandaag de laatste dag!
My Favorite Things Stamps is excited to announce a huge Summer Sale! Save 20 % on everything in the MFT Boutique from June 15 through June 18. No code needed.
My Favorite Things Stamps heeft een fantastische Summer Sale! Bespaar 20 % op alles in de MFT Boutique van 15 Juni tot 18 Juni. Je hoeft geen code in te vullen alles word automatisch verrekend!
Have fun shopping!
Inge
Stamps: Penny Black, MFT Bon Appetite sentiment | Die-namics: Botanical Beauty, Mix and Match Banners, Tag your It | Paper: Bazzill white cardstock, MFT Kraft cardstock, MME paperpad | Other: Spectrum Noir Markers, brads, twine, pins, staples

9 opmerkingen

  1. Wat een beauty heb je weer gemaakt Inge ;o)
    Leuk papier, heerlijk vrolijk en ze blijven idd leuk de egeltjes ..

    Janneke XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuke kaart weer. Toevallig heb ik van de week 3 egelstempels verkocht, dus ja ze doen het nog steeds goed. Ga nu even bij Sandra kijken ;-).

    Groetjes, Miranda X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kaart is geweldig geworden. De egeltjes van Penny Black zijn inderdaad super! Slim om de kleurtjes van het houtyen stempel aan te houden. Waarom zou je moeilijk doen?
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb een zwak voor de stempels van PB, zo schattig! Ik vind je kaartje super!
    Groetjes cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooo wat 'n skatje, Ing!! Dit stempeltje kon ik niet....zo leuk!
    Nogmaals bedankt voor je supergave pakketje en op naar de volgende maand! Kheb er nu alweer zin in!

    San xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. lief dat egeltje. en je hebt er weer een super kaart mee weten te maken. ik vind je bloem erg mooi en wat een goed idee om de tekst op kurk te stempelen.
    Groetjes ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gaaf kaartje is dit geworden zeg. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig kaartje!
    Leuk zo'n swap met Sandra!
    groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wowww super gaaf kaartje hele lieve stempel en super vrolijk papier
    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top