Juli PB Uitdaging Sandra-Inge

Een hele goede zondagmorgen! Jaaaa het is weer tijd voor de Sandra-Inge Penny Black Uitdaging! Sandra heeft mij deze maand weer een geweldig leuk pakket gestuurd vol met allerlei mooi papier, cardstock, embellishments, een stempeltje en supergaaf papieren tape.
Nou heb ik teveel gezegd;-) Gaaf pakketje he!
-Front Card-
Ik heb gekozen voor PB Have  a Mice Day. Ik heb gestempeld met Versafine Black op aquarelpapier, embossing poeder erop gestrooit en met de heattool verhit. Daarna zijn de muisjes ingekleurd met Distress Inkt. De My Favorite Things Sew Nifty Stamp and Die-namics set ( Sew Nifty Die-Only) heb ik uit Kraft papier gestanst en bestempeld met de bijbehorende stempels.Om het klosje is wat scrappersfloss gewikkeld. Op de achtergrond zie je een prachtig geembost Kraft papiertje, deze is geembost met de Patchwork Embossing Folder. Ik heb deze gekocht Bij Oma Dee.
-Inside card-
Voor de binnenkant heb ik wederom de Sew Nifty paspop uitgestanst samen met het schaartje en de vingerhoed. De teskt is gestempeld op de Dog Tag Die-namics. En het leuke tape komt van het rolletje wat bij mijn pakketje zat.
Al met al was het weer een geweldige uitdaging om met deze materialen te werken, dank je wel San voor weer heel wat uurtjes vertier, ik zeg; op naar Augustus;-) Hoppen jullie nog even mee naar Made By Sandra, ik ben zó benieuwd wat zij heeft gemaakt!
Inge XX
Stamps: PB Have A Mice Day, MFT Sew Nifty | Die-namics: Dog Tag, Sew Nifty, Photo Corners | Paper: Bazzil white cardstock, Kraft en designpaper | Other: Distress Inkt, penseel, scappersfloss, zinken bloemetje, knoopjes, Embossing Folder Patchwork

7 opmerkingen

  1. Oooo Ing wat heb je 'n supergaaf kaartje gemaakt! Schattig PB stempeltje is dit toch en zo mooi ingekleurd met distress.
    Superleuke embossingmal....hebbuh!
    Al met al weer 'n echte Inge-creatie!
    Ik heb al weer zo'n zin in de volgende uitdaging ;)

    Fijne zondag!
    San xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, ik vind het echt zo'n super leuk kaartje! De stempel, alles wat je erbij hebt gebruikt! Ik zag hele leuke paperclips, tof!!
    Die patchwork embossingmal had ik nog niet gespot, die staat vanaf nu op m'n verlanglijstje!! Na ja, helemaal leuk dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart Inge ;o)
    Leuke stempel, ze blijven leuk hé die PB tjes ..
    En zo mooi gekleurd ... ik heb ook weer geoefend met Distress Inkt maar tjong dat valt niet mee hoor (bloos) maar de aanhouder wint *wink wink

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende kaart Inge.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal te gek! Zowel je kaartje als het pakketje dat je van Sandra hebt gekregen. Leuk, zo'n swap-uitdaging. Ik geniet elke maand weer (ook als je met Inge bezig bent)!
    Fijne zondag,
    groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Inge,

    Helemaal leuk weer! Oh ja, de embossing mal is weer te bestellen hoor.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wonderful, cute card Inge, love all the details.
    luv
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top