Whiff Of Joy, Teacher's Gift

-click for bigger image-
Het einde van het schooljaar nadert dus tijd om een presentje voor de juf te maken. De allerlaatste keer want Rachel gaat na dit schooljaar naar het voortgezet onderwijs. Gelukkig heeft ze in tegenstelling tot vorig jaar een geweldig leuke en lieve juf, streng maar rechtvaardig =) En wat een verschil was het hoe Rachel elke ochtend met zin naar school ging, vorig jaar wat het een bezoeking om haar s'ochtends de deur uit te krijgen. Ik werd er zelf chagerijnig van;-) Wat een verschil een "klik" tussen juf en leerling kan maken. Dus vandaar dit speciale doosje met chocolaatjes. Ik heb hiervoor een oudere stempel van Whiff Of Joy (Melinda Blowing Kisses) gestempeld op DCP papier met Memento zwart en haar gekleurd met Spectrum Noir Markers. De randen zijn bestempeld met lichtbruine inkt en de Finishing Flourishes swirls. Het papier is van October Afternoon 9 to 5 en heb ik Bij Oma Dee gekocht evenals het lint. Het geribbelde karton heb ik bij Whiff Of Joy besteld.
De achterkant van het doosje is ook versierd met de Designer Labels 2 STAX Die-namics die ik heb bestempeld met dezelfde stempel als de voorkant en een bijpassende tekst van de CS About Teaching stempelset.
Ik hoop dat ze het leuk vindt!
Een hele fijne dag en tot morgen....release day bij My Favorite Things!
Inge
Stamps: Whiff Of Joy Melinda Blowing Kisses, MFT Finishing Flourishes en CS about Teaching | Die-namics: Designer Labels 2 STAX, Fishtail Flags STAX, Traditional Tags STAX, Royal Leaves, First Place Award Ribbon | Paper: October Afternoon 9 to 5, ribbel karton, Bazzill white cardstock | Other: Spectrum Noir Markers, paper flower, ribbon, button, twine, staples

6 opmerkingen

 1. Geweldig! Dit wordt zeker gewaardeerd door de juf. En wat een toepasselijke tekststempels heb je gebruikt. Helemaal leuk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer prachtig geworden en ik als juf zijnde, word erg blij van zo'n cadeautje! :)

  *hugs*
  Angélique - DT Spectrum Noir

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer superleuk uit! Juf wordt maar verwend, hartstikke tof!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So beautiful Inge. I know the teacher is going to love it! The sentiment perfect and the colour combination blue, green orange is terrific.
  Katharina x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet wel zeker dat ze dit leuk gaat vinden. Je hebt er een heel leuk geheel van gemaakt! Echt een toepasselijk cadeautje voor de juf.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top