WTG Goes Down To Business

Een lekker fleurig kaartje voor iemand die een nieuwe baan heeft gevonden, promotie heeft gekregen of een tripje gaat maken. Ik moet toegeven het heeft een tijdje geduurd voordat ik helemaal aan deze stempels gewend was maar ze hebben natuurlijk een volwassener uitstraling als alle kleine meisjes en jongetjes stempels die je in overvloed ziet. Soms heb je gewoon een ander soort stempel nodig en die heb ik in de Who's That Girl lijn gevonden. Je kunt ze ook geweldig leuk 3deeen, niet moeilijk en het resultaat is zó gaaf! WTG Goes Down To Business is gestempeld op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers, haar kleren en koffer zijn gepaperpieced. De mooie bloem is gemaakt met de Layered Rose Die-namics samen met de Medium Leafy Flourish. De Ticket Strip heb ik gebruikt als border. De tekst is gestempeld op één van de uitgestanste Mix and Match Banners en vastgemaakt met nietjes.
Voor de binnenkant heb ik WTG gestempeld op designpapier, de pijl is van de Lead the Way Die-namics.
Alvast een héél fijn weekend allemaal!
Inge =)
Stamps: WTG Goes Down To Business | Die-namics: Lead the Way, Layered Rose, Medium Leafy Flourish, Ticket Strip, Mix and Match Banners, Fishtail Flags STAX | Paper: Bazzill white cardstock, Authentique designpaper, MFT Kraft | Other: Brads, staples, Spectrum Noir Markers.

5 opmerkingen

 1. Te gek! Die bloem blijf ik steeds maar weer bewonderen.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze stempel is zeker weer eens wat anders, supergaaf gewoon! Het is een keileuk kaartje geworden!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Inge, ik vind hem super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige stempel voor de wat serieuzere gelegenheden inderdaad. Leuke kaart, de bloem is weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al jaren fan de Who's that girl serie maar dat wist je natuurlijk al! Ik vind je kaartje dan ook helemaal geweldig Ing! Het is weer een prachtige compositie en het geheel is helemaal af met de bloem.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top