MFT ColorTagBook with Spectrum Noir Markers

Vandaag weer een gezellige workshop gegeven Bij Oma Dee. We zijn aan de gang gegaan met de Spectrum Noir Markers  en zelf had ik dit voorbeeldboekje gemaakt. Het is fijn dat als je kleurt met markers je altijd je favoriete kleuren combinaties bij de hand hebt zonder eindeloos te hoeven zoeken. Een tag boekje is dan snel gemaakt. Ik heb met de Traditional Tags STAX een voor en achter kant uit ribbel karton gestanst. En om te beginnen 10 tags van DCP papier gestanst. De voorkant is versiert met de Artist Palette and Brush Die-namics en het boekje word bijengehouden met een boekring waaraan een charm en lint is gehangen. Voordeel van de boekring is dat je je boekje eindeloos kunt aanvullen met kleurcombinaties.
De cirkles zijn uitgestanst met de Circle STAX set 1 uit DCP en Kraft.  Ik heb als rode draad door het hele boekje de PI Being Cute is What I Do gestempeld met Memento. Hier heb ik diverse huidskleurtjes uitgeprobeert en de nummers erbij geschreven.
Hetzelfde heb ik gedaan met de haartjes.
Kleuren combinatie één
Kleurencombinatie twee, in combinatie met de de Blender pen. De achtergrond is gesponst met stempelinkt
Kleurencombinatie drie, stippeltjes op broek en randje aan de trui zijn gemaakt met de blenderpen. Zoals je je kunt voorstellen zijn er nog talloze leuke kleurencombinaties met de Spectrum Noir Markers te maken, dit is slechts een greep.
Als alles mislukt qua kleuren, je hebt wel eens van die dagen;).... paperpiece!
De achterkant van het boekje met persoonlijke stempel....Op naar de volgende workshop;-)
Inge
Stamps: Pure Innocence Being Cute is What I Do, Clearly Sentimental about Art | Die-namics: Traditional Tags STAX, Mix and Match Banners, Circle Stax Set 1, Artist Palette and Brush | Paper: Maja design, Kraft, DCP paper | Other: Bookring, ribbon, charm, Spectrum Noir Markers

14 opmerkingen

 1. Oh, wat tof bedacht, en onwijs mooi gemaakt!!! Ik was aan het werk, eerste dag weer na de vakantie! wat had ik dit boekje graag gemaakt!! Super tof Inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handig en leuk idee! Je poppetjes zijn mooi ingekleurd, maar ik ben vooral helemaal dol op de voor- en achterkant van jet boekje! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel erg tof uit zeg dat boekje!! Mooie kleurencombi en al die lieve poppetjes binnenin maken het tot een feestje :)

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW!! Such a GREAT idea!! What a useful thing to have on hand!! THANKS for sharing and have a FABULOUS WEEK!! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jee wat een onwijs leuk idee en onwijs leuk uitgevoerd !!

  Diana x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk!!! Ik ga 'm ook maken :))

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inge wat geweldig mooi en in een uitvoering die alleen jij kan bedenken! TOP!!!!

  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje Inge dat is een topidee zeg, hoe kom je erop, helemaal gaaf. Dan heb je echt altijd de goede kleurcombinaties bij de hand, super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love this so much. Before getting into stamping I was a decorative painter for years so I love the artist palette. The colors are gorgeous and I love all the little details. Awesome job.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love this idea! I should make it for my card group, thanks for the idea!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top