Sept.Inge-Inge Uitdaging, Whiff of Joy Baking Fun

Goedemorgen! Het is de week van de pakketjes want ik mocht ook nog aan de slag met een pakketje van Inge. Toen ze mij een paar weken geleden mailde of ik zin had om weer te beginnen na de vakantie zei ik natuurlijk meteen volmondig JA LEUK! Ik hou van de pakketjes van Inge omdat het vaak gevuld is met papiertjes en embellishments die ik zelf niet zo gauw zou pakken kortom een echte uitdaging dus...ik ben er dol op! Maya's Baking Fun lag nog klaar om gestempeld te worden en ik hou zo van dit stempeltje, geweldig zoals Maya fanatiek aan het bakken is!  Ze is gestempeld met Memento zwart op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers. De gestempelde tekst komt van de Tag You're It Stempelset. Verder heb ik nog gebruik gemaakt van de Fishtail Flags STAX Die-namics.
Hier een impressie van het geweldige pakketje!
Hoppen jullie nu gezellig mee naar  Blog Blom? Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wat Inge heeft gemaakt!
Een hele gezellige zaterdag=)
Inge
Stamps: Whiff Of Joy Maya Baking Fun, Tag You're It | Die-namics: Fishtail Flags STAX, Royal Leaves | Paper & Embellishments: Package from Inge | Other: Spectrum Noir Markers, Stickles Stardust

12 opmerkingen

 1. Je hebt toch maar leuke swaps iedere keer zeg! Helemaal leuk om te doen lijkt me!
  Zie toch niet dat het geen spulletjes zijn die je zelf niet zou uitzoeken, als ik zie wat je ermee hebt gemaakt! Errug leuk! Stempeltje ook idd!
  Je swap met Sandra was ook weer een leukerd! Kortom, we hebben weer genoten!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk die uitdagingen van jullie. Het plaatje is super schattig en het resultaat van je kaart met alle laagjes weer heel leuk. Het notitiepapier vind ik top, leuke paperclip ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een te gekke papiertjes! Enig ook die clip. Hartstikke gave Inge-kaart! De nietjes doen het altijd te gek vind ik en jee wat heb je weer fantastisch kleurwerk verricht. Wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om te zien wat jullie ervan maken. Zo verschillend en zo leuk! Je kleurt de stempelafdrukjes super in!
  Ook de swap met Sandra was er weer een om van te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf die uitdagingen leuk vinden. Wat sturen jullie toch leuke spulletjes naar elkaar op. Je kaart is weer fantastisch! Dat plaatje... LIEF!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Het lijkt zo nonchalant op elkaar gelegd maar er komt toch wat schuiven aan te pas denk ik :) Heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is weer een echte yummie kaart Inge! Ondanks dat je deze papiertjes zelf niet snel zou kiezen :-) Ik vond mijn eigen pakketje zelf ook nogal een uitdaging, ik ben echt onder de indruk van jouw geweldige kaart!
  Goed weekend!!
  X
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geweldig leuk kaartje! ik ga snel naar de andere Inge ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart,leuk afdrukje,mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk Ing!! Gaaf pakketje!
  Ik hop gauw naar andere Inge....

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dacht al dat jullie ermee gestopt waren... Blij van niet; ik geniet ervan hoe verschillend jullie met deze pakketjes omgaan! Deze twee uitwerking zijn weer prachtig! groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaag pakketje heb je gekregen en je hebt er een geweldige kaart mee gemaakt. Stempeltje is inderdaad een hele leuke.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top