Whiff of Joy, Maya as Frankenstein's Wife

Goedemorgen! Wat een heerlijke zondagochtend, stralend blauwe lucht en een mooi herfstzonnetje. Halloween ligt al om de hoek, jammer genoeg word er hier niet heel veel aan gedaan alhoewel het wel in opkomst lijkt de afgelopen jaren *blij* ik hou van het sfeertje, de mooie papiertjes en de enige stempels die erbij horen! Van de week had ik een superleuke envelop bij de post ( vielen Dank Katharina!!) gevult met spooky stempels.
Kaartje is gemaakt met Maya as Frankenstein's Wife. Cute en zó niet eng hihi;-)Ik heb haar gestempeld op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers. De leuke pompoentjes met stempels en tekst komen van de Lisa Johnson Designs Primitive Pumpkins Stamp & Die set. Het hoekje is gemaakt met een stukje papier van de WOJ Vintage Book pages 
-Binnenkant van de kaart-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik Maya en de sterretjes gestempeld met Versafine en de tekst met Versamagic.
Een hele fijne Zondag allemaal, ik ga mij vast voorbereiden voor de live Sushi workshop vanmiddag op 24Kitchen;-)
Inge

9 opmerkingen

 1. Wat een ontzettende leuke Halloween kaart, geweldige stempel. Wat vind ik het toch jammer dat ze bij ons niks aan Halloween doen.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi! Wow love this so much,gorgeous papers/ colours and detail too.hugs Lou.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your card Inge! It looks very spooky ;) Especially the teared edge is a wonderful idea!
  Happy sunday.
  Katharina xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schitterend, Inge, ik ben er helemaal weg van! die set met pompoenen staat op de eerste plaats op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love your adorable, gorgeous Halloweeen card.
  Luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig Haloweenkaartje! Ben altijd jaloers op jouw resultaten. Hopelijk geef je binnenkort nog een keer een workshop op een zaterdag. Mariken en ik waren graag een keer naar Oma Dee gekomen, maar als jij de kerstkaarten gaat maken hebben wij vakantie en is Mariken naar het zonnige zuiden. Volgende keer beter.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elk jaar heb je weer van die leuke halloween kaartjes, zo ook deze! Echt genieten! Stempeltje is trouwens ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ellen, er is altijd mogelijkheid voor een workshop in overleg. Mail Miranda anders even voor wat er mogelijk is en wat jullie zouden willen:-)

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top