Whiff of Joy, Maya's Muffin Robbery

Goedemorgen! Vandaag de aller-allerlaatste dag van de Zomervakantie, morgen gaan de meiden fris van start. De één naar het voorgezet onderwijs de ander naar het MBO, weer een mijlpaal voor beiden en voor mij! Geen kind meer tussen de middag om saampjes mee te lunchen maar ook niet meer stipt thuis hoeven te zijn om 12.00 of 15.00. Ach elk nadeel heb z'n voordeel toch;-) Vandaag laat ik een kaart zien gemaakt met een Whiff Of Joy Maya stempeltje, Muffin Robbery.
Ik heb Maya gestempeld met Versafine zwart op aquarel papier, besprenkeld met Clear Embossing poeder en verhit met de heattool. Daarna is ze uitgeknipt en ingekleurd met TomBow markers. De Tag You're It Stamp and Die-namics set past perfect bij deze lijn Maya's en die heb ik dus ook gebruikt. Op de tag is de tekst gestempeld met Versafine zwart.
Voor de binnenkant van de kaart heb ik Maya gestempeld op een uitgestanste Tag You're It met Archival Bruin. Al met al een lief kaartje om bij een zelfgemaakt zakje koekjes te geven, of een lekkere taart!
Hebben jullie trouwens gezien dat Katharina een super aanbieding heeft op het moment, een Surprise Bag met 5! stempels voor slechts € 6,50 dus.... 5 stempels voor de prijs van één!
Ook gaaf om kado te doen, zeker omdat het al zo gezellig is ingepakt!
Ik wens jullie een hele fijne Maandag en tot morgen...MFT Teasers gaan dan weer van start!
Inge
Stamps:Whiff Of Joy Maya Muffin Robbery, Tag You're It | Die-namics: Tag You're It, Fishtail Flags STAX, High Tea Party Doily, Hearts A Plenty | Paper: Maja Design, Bazzil White cardtock, Kraft | Other: Tombow Markers, Stickles Stardust, Artemio brads, twine, button, ribbon

7 opmerkingen

 1. Goedemorgen Ing,

  Ik vind hem weer super. Gaaf die high tea doily erachter. Nu nog koekjes haha ;D

  Groetjes,
  Miranda x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!! Supergaaf stempeltje!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig kaartje weer. Het stempeltje is echt te leuk! Heel mooi ingekleurd, het plaatje springt er echt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kaart! Heb de surprise bag besteld en ben heel benieuwd naar de inhoud.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje Inge. Super. En ik heb hier hetzelfde, Dani is ook voor het eerst naar de middelbare school en komt ook niet meer tussen de middag thuis eten, Nick at altijd al op school, aan de ene kant heel jammer en ongezellig maar aan de andere kant ook wel even dat je je niet meer zo hoeft te haasten. Ieder nadeel heeft zijn voordeel zullen we maar zeggen hahaha.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top