Uitdaging Sandra-Inge, Something Old Something New

{For the MFTSCRAP1 please scroll down a bit, thanks!}
En nog een keer goedemorgen;-), gistermiddag hadden San en ik weer ons maandelijkse knutsel uitdaging momentje, gezellig! Deze keer had ik het pakketje samengesteld en dat bestond uit Glitz designpapier, cardstock, brads, papieren bloemetjes, knoopjes en scrappersfloss. Ik besloot met een "oude" Bildmalarna-Mimosa stempel aan de gang te gaan om een kaart te maken voor een lieve vriendin die onlangs afscheid heeft moeten nemen van haar zusje, volkomen onverwacht...het leven is zo breekbaar merk je op zulke momenten....Dus speciaal voor haar deze kaart.
Mimosa is gestempeld op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers. Haar jurkje is gepaperpieced. De wolkjes zijn gemaakt met de Jumbo Cloud Stax Die-namics. De mooie doily met de Dainty Doily Die-namics. De tekst komt van een stempel sheet van MFT Clearly Sentimental About Sympathy en is gestempeld op een Fishtail Flags STAX
Hoppen jullie mee naar San- Made By Sandra, ik ben héél erg benieuwd hoe haar kaartje uiteindelijk is geworden!
Inge XX
Stamps: Bildmalarna, MFT CS About Sympathy | Die-namics: Jumbo Cloud STAX, Dainty Doily, Fishtail Flags STAX | Paper: Glitz Design, Bazzill Cardstock, Kraft | Other: Spectrum Noir Markers, Buttons, Scrappersfloss, paper flowers, Stickles Stardust

16 opmerkingen

 1. Ik vindt de kaarten van jullie erg mooi geworden en zeker weten dat het een steun in de rug zal zijn voor de ontvangster.
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zó schattig geworden Ing! Prachtige teksten!
  Kheb nu al weer zin in de volgende maand ;)

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een superleuke creatie!

  *hugs*
  Angélique - DT Spectrum Noir

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een lief kaartje, Inge. Wat een prachtige tekststempel ook. Ik weet zeker dat het een heel klein beetje helpt.
  Groetjes, Annelies.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi!Wat weer een mooitje! Heerlijke kleuren dat papier, en net als bij Sandra, mooi die bloemen! Mooie spulletjes weer uitgezocht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bloemen vind ik gaaf! Het hele kaartje is trouwens weer een topper.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In een woord...prachtig!
  Je hebt weer iets zoiets moois van gemaakt!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En nog een vraag Inge, geef je nog een keer een workshop bij Oma Dee op een zaterdag, Ellen en ik willen zo graag een keer komen! Of misschien in de kerstvakantie?? We werken allebei de hele week, dus kunnen niet op een dag door de week. We zouden het super vinden!
  Nogmaals...groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe bijzonder dit steun kaartje vol met mooie momentjes...Je bekijkt het zo intens en geloof me of niet, hij is werkelijk gevoelig mooi en bijzonder;o)

  Geniet maar van jullie leuke kaart momentjes, doe ik mee vanuit mijn luie stoel whahahah

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Mariken,

  wie weet in de kerstvakantie? Voorlopig zijn er geen zaterdag workshops in de planning mits zich er een groep (vanaf 4 personen) zich aanmeld. Mocht er weer een zaterdag workshop komen dan mail ik jullie even oke :D?

  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, dat zou echt erg leuk zijn! We kijken er naar uit!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top