MFTSCRAP2, Nature....

Een hele goede morgen, vandaag weer een Lay Out waar het het DT van My Favorite Things Stamps mee bezig is geweest! Als je meedoet zijn er weer leuke prijzen te winnen. Aan het eind van de periode worden er random twee lay outs uitgekozen en beloond met een voucher van $15, gebruik je alleen MFT producten in combinatie met de lay out dan krijg je een bonus van $5 dus een totaal van $20! Deze maand kun je je lay out gemaakt met de schets uploaden op SCS met codenaam MFTSCRAP2. Mijn lay out is gemaakt met foto's van onze vakantie in Oostenrijk uit 2009, jawel ik heb ook nog stapels liggen maar dat geeft niet langzamerhand met het maken van een lay out elke maand komt er wel structuur in.
Ik heb ervoor gekozen diverse Die-namics te combineren met deze lay out, je ziet hier Fishtail Flags STAX met gestempelde tekst van de LLDDocument it-Days and Dates, en By the Letters Lowercase Die-namics. De wolkjes zijn gemaakt met de Jumbo Cloud STAX Die-namics en hierop heb ik de datum gestempeld met de LLD Journal It-Calendar Basics
Zulke mooie herinneringen aan deze plek die we eigenlijk altijd bezoeken als we in Oostenrijk zijn, het ligt vlak tegen de grens aan met Italië en heeft iets magisch zo tussen de bergen, heel hoog!
Voor mij staat deze foto symbool voor het loslaten van mijn jongste, hup daar gaat ze de wijde wereld in die zo mooi kan zijn maar ook soms best spannend en onbekend en soms ook gevuld met de minder mooie dingen des levens.... Ik heb de tekst Own Your Story gestempeld op de bijbehorende Four Point Frame Die-namics. Bovenaan de lay out heb ik een Traditional Tags STAX Die-namics uitgestanst en daarop de tekst van wederom de Own Your Story stempelset gestempeld. Het leuke papier wat ik heb gebruikt komt van Doodlebug en is van een oude serie.
Hieronder een overzichtje van de gebruikte Die-namics:

Dus doe gezellig mee, het is meteen een stok achter de deur om al die foto's nou eindelijk eens in te plakken ;) en wie weet win je er nog een gift voucher mee ook. Zet je lay out bij SplitCoastStampers neer om mee te doen, codewoord MFTSCRAP2
       
Veel plezier!
Inge XX
Stamps: LLD Document It-Days and Dates,Journal it Calendat BasicsOwn Your Story | Die-namics: By The Letters, Traditional Tags STAX, Jumbo Cloud Stax, Four Point Frame, Fishtail Flags STAX | Paper: Bazzill cardstock, Doodlebug design | Other: button, twine, staples

15 opmerkingen

 1. Gorgeous Inge! Loving the earth tones!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love so much about this, Inge. Those clouds are wonderful additions to your page.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! What a gorgeous place to live. :) Beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge, that page is perfect in every way, I just LOVE it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauww Inge wat is het een prachtige lay out geworden.
  Tineke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inge, it's a beautiful page and a wonderful memory! I love that you used the clouds and the "Your Story" set!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke lay-out! Nog nooit zoiets gemaakt, lijkt me wel heel leuk om te doen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What beautiful pictures! The clouds are a cute touch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Such a sweet layout Inge! Love the sweet photos and all the details! The clouds and label really look wonderful! Perfect paper for the occasion!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Huge thunderstorm rolling into town..in October! Time to hide under the covers with a book and a flashlight.

  ------------------------------------------------------
  lightsmade.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh Inge, what a gorgeous page with such beautiful pics of you and your daughter and WOW the mountains and scenery in the background is gorgeous! The Jumbo Clouds are the perfect embellishment and I love the blue and brown colour combo!!!! GORGEOUS!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Absolutely gorgeous, Inge!!!! From the photos to the embellishments!!! Perfection!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is mooi geworden, Inge. Mooie kleurencombi en de dienamics blijven geweldig!
  Groetjes, Annelies.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo kom je lekker door je foto's heen, niet verkeerd! Mijn fotoboek is ook nog niet klaar...
  Erg leuk je LO!
  Ja, en loslaten...idd, mooi en leuk, maar best wel moeilijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top