December Inge-Inge Uitdaging

Goedemorgen, daar is tie weer de Inge-Inge Uitdaging. De laatste van dit jaar alweer! Bovenstaand pakket mocht ik verleden week ontvangen en ohohoh wat was het weer een geweldig kado.
Ik heb ervoor gekozen het mooie papier te combineren met á La Modes On Safari en de mooie tekst van Clearly Sentimental About The Journey.
á La Modes is gestempeld met Memento op DCP papier, gekleurd en daarna uitgeknipt. De tekst is met witte inkt gestempeld op een uit Kraft gestanste You Move Me Die-namics Besprenkeld met wit embossing poeder en daarna verhit met de heattool. De kleine houten vogeltjes zijn wit geverfd met een Acrylic Paint Dabber van Adirondack heel handig ook voor kleine oppervlakken. Daarna heb ik er kleine wiebeloogjes opgeplakt. De randen zijn bestempeld met een SU swirl stempel, bespat met de SU Spritzer Tool en een bruine marker op waterbasis.
Helaas was mijn experiment met het borduurgaas mislukt, ik had het bestempeld maar de verkeerde inkt gebruikt dus afbeelding vaag en niet goed afgedrukt. Ach volgende keer beter hahaha. Ik ben érg benieuwd naar Inge haar kaart/creatie, hoppen jullie gezellig mee naar BlogBlom?
Allemaal een heel fijn weekend, en Inge... op naar 2013 :o)
Inge

10 opmerkingen

  1. Wat is je kaartje weer leuk! De witte tekst op kraft staat echt prachtig. Vind ook je witte vogeltjes heel mooi, zeker in combinatie met de vogeltjes op het papier. En wat grappig dat je de SU-spritzer hebt gebruikt. Mariken en ik zijn donderdag bij Carmen geweest en hebben er toen ook me gewerkt. Echt een gaaf ding.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Inge, echt een gave kaart! En jawel, ik ga ook aan de spritzer, wat is dat een leuk ding! Het was een ontzettend toffe workshop!
    Fijn weekend en groetjes Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kaart heb je met de materialen gemaakt, ziet er weer top uit!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ing,

    Wat een geweldig kaartje! Maar ja, dat kan ook niet anders met zo'n leuk pakketje. Heeft Inge weer leuk bij elkaar gezocht. Ik vind het een toppertje!

    Groetjes,
    Miranda XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tja Inge wat zal ik zeggen? Ik vind je kaart helemaal GEWELDIG! Je vogeltjes: super! En grappig dat we allebei het borduurlinnen niet hebben gebruikt en het papier met de tekst wél :-)
    Op naar 2013!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier ook al zo'n leukerd! Jij boft maar weer met zo'n gaaf pakketje!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldiggggg Inge! Kan ook niet anders met zo'n gaaf pakketje! Leuk de vogeltjes met wiebeloogje ;)

    San xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een heel leuk pakketje, je hebt er een heel mooi kaartje meegemaakt.
    groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Inge
    Schitterend gemaakt en idd prachtig dat witte op Kraft Toppie;)

    fijne jaarwisseling
    Happy Newyear !
    Liefs Sonja x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat weer super gecombineerd allemaal! Toppertje weer Inge!!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top