Kleuren Uitdaging Wit, Blauw, Kraft

Vandaag een uitdagingskaartje voor het Bij Oma Dee blog. Sandra, Cornelie en ik  zijn de uitdaging met elkaar aan gegaan om een kaart/creatie te maken met de kleuren wit, blauw en kraft (bruin).Mijn kaartje is gemaakt Pure Innocence Cause for Celebration. PI is gestempeld op DCP papier met Memento zwart en daarna gekleurd. De randen zijn bestempeld met swirly stempels, daar kun je elke swirl stempel voor gebruiken die je in je collectie hebt. De tekst is gestemeld op LLD Accent It-Flags Die-namics and Tags. De mooie papieren swirl is gemaakt met de Sentimental Flourish Die-namics. Het prachtige papier is van My Little Yellow Bycicle Winterings één van mijn favoriete blokjes van dit jaar. Zulke mooie winter kleuren! Cardstock van Bazzill en de witte brads zijn van American Crafts
Voor de binnenkant heb ik PI gestempeld met SU Sahara Sand op een restje designpapier. Hoppen jullie nog even door naar Bij Oma Dee? Daar kunnen jullie de uitdagings kaarten zien van San en Cornelie!
Een hele fijne dag allemaal,
Inge


11 opmerkingen

 1. Oh what a fabulous sweet card Inge.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart! De swirl is gaaf en het papier... Oh! Mooooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Mooie kleurtjes en heerlijk papier:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren combi is idd súper mooi!
  Je kaartje ook!! De swirl-hoekjes vind ik zo gaaf!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Blauw met bruin (kraft) is echt een geweldige combinatie!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje en inderdaad prachtig papier! Die komt op mijn knutsel-verlanglijstje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig kaartje Ing! Lief PI meisje en het papier is ook mijn favoriet ;)

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is just gorgeous, Inge, as always! I LOVE the papers you pick and how you layer them...the PI girl is gorgeous too! Happy New Year, hun! Wishing you all the best for 2013!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 9. very nice - love your style!
  Sandra ltb

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb net al het schitterende kaartje van Cornelie bewonderd en nou die van jou Inge. Ik vind deze ook helemaal super gelukt. Een plaatje weer. Nu op naar die van Sandra.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooi vind ik h'm weer! De stempels op de hoekjes van het plaatje zijn super. Mooie kleur inkt ook. Het papier is zeker mooi, ken het niet, maar heb ook bewust niet zo erg naar kerstpapier gekeken, hihi, zelfbescherming heet dat!!!
  Doegie!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top