Tutorial Tag, Keep Warm Stay Cool

Vandaag een beloofde tutorial voor jullie, veel plezier ermee!
Benodigdheden Tag “Keep Warm Stay Cool”:
MFT Die-namics: Traditional TagsSTAX, Snowflake Doily, Circle STAX 1
MFT Stempel: Pure Innocence WarmWishes
Overigen: Big Shot, Memento inkt zwart, touw, Spectrum Noir Markers, Stickles, Liquid Apliqué, Echo Park designpapier, Memento marker zwart, Heat tool, DCPpapier, kraft en wit cardstock, Crop a Dile

Werkwijze:
Stans de grootste Traditional Tags STAX Die-namics uit Kraft Cardstock. Stans de op één na kleinste uit designpapier. Maak met de Crop A Dile bij beide tags een gaatje en maak de kleinste tag vast met touw aan de grootste tag.
Stempel PI Warm Wishes 2 keer op DCP papier met Memento en kleur haar hoofd en handjes met Spectrum Noir Markers. Stempel PI nogmaals maar dan op designpapier. Knip jasje, muts en laarsjes uit het designpapier. En knip bij de overgebleven de (nep)bontkraagjes uit. Ga de witte randjes langs met de Memento Marker. Plak alles op elkaar en Stickel/Liquid Aplique de (nep)bontrandjes. Laat aandrogen en gebruik je heattool om de liquid aplique omhoog te laten komen.
Stans de Snowflake Doily Die-namics uit wit cardstock en plak het rondje hierop wat is uitgestanst met de Circle STAX 1 Die-namics. Plak alles op elkaar en voila een leuke kerst tag.
Inge.

5 opmerkingen

 1. I love the tag the image is so cute. Caroline xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk tag Inge, heel mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Inge,
  Wat heb ik gisteren een leuke dag gehad! Je workshop was super! Ellen en ik zijn ook nog uitgebreid bij Elly geweest, ook heel gezellig! Jij bedankt en tot blogs, fijne zondag..
  Veel groetjes, Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tag Inge ;o)
  Dank je wel voor de tutorial ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Inge, wat was het gisteren leuk bij Oma Dee en wat had jij een geweldige workshop in elkaar gezet! Echt super. Ik heb genoten. Vond het ook heel leuk dat je een berichtje op mijn blog achtergelaten had. Mariken en ik hebben een hele gezellige dag gehad. Wie weet tot ziens en anders tot blogs.
  Nog een fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top