Happy Birthday!

Goedemorgen! Vandaag een kaart gemaakt voor een jarige job, inmiddels heeft ze de kaart ontvangen dus ik kan 'm laten zien. De basis is gemaakt met Sweet Tooth cardstock. De lay out is gemaakt met diverse Die-namics Jumbo Fishtail Banner STAX-, een hartje van de Heart STAX-, de mooie doily is gemaakt met de High Tea Party Doily  De tekst komt van More Essentials Sentiments is gestempeld op een uitgestanste Fishtail Flags STAX. Het papier en de bloemetjes komen uit de Februari WorkshopKit van Carmen
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de bijpassende tekst op een uitgestanste Fisthail Flags STAX gestempeld. Hieronder zie je de Leaf Filled-Flourish die ik uit glitter papier heb gestanst. Voor de voorkant vind ik dit zelf wat opzichtig maar aan de binnenkant van een kaart geeft dit juist wat extra sparkle.
Fijne zondag!
Inge


6 opmerkingen

 1. Wat een sprankelend verjaardagskaartje, vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIG Inge! Ik heb het papier van SU inmiddels ook binnen, ik vind dat je het ook op deze kaart weer heel mooi verwerkt hebt. Het is wederom een combinatie waar ik dus zelf niet zo 1,2,3 op zou komen. Weer bedankt voor de inspiratie, je hebt me weer op ideetjes gebracht. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuke, vrolijke kaart!
  Mooie combinatie van papiertjes.
  Ook je vorige 'Yee-How' kaart vind ik echt geweldig. ;)

  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had 'm al op FB gezien :) Echt mooi.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top