Swapje Sandra-Inge

Goedemorgen het is weer eens tijd voor een Sandra-Inge swapje. Deze keer was het mijn beurt om een pakketje te verzorgen. Een aantal weken geleden had ik Bij Oma Dee het blokje van Simple Stories-Snap gekocht en ik dacht die deel ik door tweeën, leuk voor de swap met San. Maar oooh en aaargh wat heb ik er tegenop gezien om er mee aan de slag te gaan. Soms heb je dat, dan lijkt een bepaald blokje je he-le-maal te gek totdat je er wat mee gaat maken. Gelukkig Whappte San mij van de week dat we ons kaartje nog moesten plaatsen en toen moest ik wel LOL Uiteindelijk viel het mee soms moet je gewoon beginnen en dan rolt er toch iets uit je handen waarvan je denkt, Hé Leuk! De fotograferende PI Little Shutterbug past er uitstekend bij en is gestempeld met MFT Premium Dye Ink Kraft. De lay out is gemaakt met diversen formaat uitgestanste Fishtail Flags STAX Die-namics. De tekstjes komen allemaal uit het blokje.
Voor de binnenkant heb ik PI nogmaals gestempeld op het designpapier. De tekst bubble komt wederom uit het Simple Stories blokje.
Ik ben zó benieuwd wat San er mee heeft gedaan, hoppen jullie gezellig mee naar Made By Sandra
Inge


10 opmerkingen

 1. Hoi Inge
  Ik vindt het geweldig leuke uitzien die stempel zo leuk
  Ik ga ook even kijken bij Sandra
  een fijne dag
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig. Ik vond dit ook zo'n vrolijk blokje, maar wist niet wat ik ermee aan moest. Heb het laten liggen. Nu zie ik jouw kaart en denk ik: die MOET ik hebben!!! Wat een vrolijkheid. Het is weer een te gekke kaart! Leuk ook dat het afdrukje eens niet ingekleurd is. Helemaal niet altijd nodig, blijkt wel.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha!! Herkenbaar! Heb t blokje ook, of in ieder geval van dezelfde serie...onaangeroerd...had precies hetzelfde. Maar ik vind je kaart super!! Tochbook maar eens doorzetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, het is het wachten waard geweest: wat een leuke kaart is het geworden! Soms hebben dingen gewoon even tijd nodig :)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een super papier! Hebben..... Maar zag dat oma dee hem niet meer heeft :-/
  Word helemaal vrolijk van je kaart! Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah Ing ik heb ook heel wat zitten schuiven ;) Je kaart is in ieder geval ontzettend gaaf geworden! Grappig dat we allebei hetzelfde tekstje gebruikt hebben ;)

  San XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je ziet het niet aan je kaart af, hij ziet er geweldig uit! En verder...ik herken het wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk vrolijk kaartje! Nergens aan te zien dat je dit 'lastig' papier vond. In tegendeel.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik vind hem hartstikke leuk en vrolijk! Grappig om te lezen dat jij ook wel eens "problemen" hebt...alles wat uit je handen komt, is echt mooi.
  Fijn weekend, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan me niet voorstellen dat jij er tegenop zag, je maakt overal wat moois van. Toch herken ik het wel hoor, en wat heb je er weer wat moois van gemaakt.Zo´n lekker vrolijk en gezellig kaartje. Hihihi jammer dat ik niet jarig ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top