Zaterdag 2 Maart, SU workshoppen in Bovenkarspel

Hee hallo vandaag kwam bij mij de Februari SU workshopkit van Carmen binnen en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Heerlijk, want ik was al een paar dagen volkomen inspiratieloos *iek* Ik heb het geinige valentijnspapier gecombineerd met Lisa Johnson's Design Circus Spectacular stamp en Die-namics set. De LJD Ticket Strip Die-namics heb ik uit SU Whisper White gestanst en bestempeld met de teksten van deze set met MFT's Premium Dye Ink Kraft. Het olifantje is uitgestanst en bestempeld met MFT's Premium Dye Ink Sno Cone.Het hart is uitgestanst met de Heart STAX Die-namics en op het scalloped rode hart geplakt welke bij de Kit zat.
Volgende maand Zaterdag 2 Maart van 10.00-16.00 heb ik een SU workshopdag bij mij thuis gepland die gegeven word door Carmen. Carmen heeft een heel leuk programma in elkaar gezet en ik heb nog één plekje over dus heb je belangstelling dan kun je mij altijd mailen, even op mijn fotootje klikken en voila.
Wat gaan we die Zaterdag doen?
 ‘Sew Sweet’ van 10.00-12.30
Tijdens deze workshop komt de naaidoos op tafel!  We maken minimaal 3 kaarten die versiert worden met allerhande materialen zoals stofjes, knoopjes, lintjes etc. Maar ook zullen stempels en embossingfolders e.d. in dit thema te gebruiken zijn.
En na de lunch:
‘Yum Yum’13.00-16.00
Dit wordt een heerlijke workshop! We gaan een aantal projecten maken die zullen dienen als verpakking voor diverse lekkernijen. En ja, die lekkernijen zijn bij de prijs inbegrepen. Het wordt een uitdaging om hier niet van te snoepen!
Misschien tot dan!
Inge

12 opmerkingen

 1. Wat een ontzettend leuk kaartje. Geweldig papier he. Ik hoop dat het mijne ook snel binnen komt. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe, dat klinkt erg leuk, die workshop! Maar Ellen en ik komen 16 maart alweer...en je kaartje is supertof, leuk hoe je de SU spullen combineert met MFT, dat matcht goed he??!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och, waarom ligt Bovenkarspel nou niet gewoon in Brabant?! Want die workshop van Carmen bij jou thuis lijkt me echt super leuk! Dit kaartje vind ik ook weer geweldig. Zo knap hoe je met de spullen van Carmen aan de slag bent gegaan. Jaloers ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spullen matchen is leuk!! Dan maak je ze eigen! Tof gedaan!!
  Wil heel graag komen...kan je 1 plekje vasthouden? Morgenochtend moet ik op m'n werk heel even kijken, dan hoor je het morgen....zal leuk zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk weer, zeg! Op 2 maart hebben Sanne en ik één van onze workshops gepland voor het goede doel (Alpe d'HuZes) en we hebben zoveel aanmeldingen dat we die niet kunnen verzetten. Wie weet dat we toch nog een keer naar het noorden komen, want het ziet er echt te gek uit!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De workshop klinkt aantrekkelijk...

  Je hebt MFT en SU erg leuk met elkaar gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Inge,

  Ik heb net even ruim een kwartier door je blog gescrolled en ik bleef maar kijken! Wat maak je leuke kaarten! Ben je dus meteen gaan volgen. En hoewel ik niet zo gek ben van de poppetjes, zijn je kaarten inspiratie genoeg door alle andere details en indelingen. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Inge, wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg. Echt heel mooi :o) Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Inge, wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg. Echt heel mooi :o) Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Inge, wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg. Echt heel mooi :o) Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top