Beautiful Day

Gisterochtend mocht ik weer een workshop geven Bij Oma Dee en we hebben we drie stempelkaarten gemaakt. Dit was het eerste kaartje. Clean and Simple, veel witte ruimte en als eye catcher de prachtige vlinder van vellum. De vlinder komt van de Inspired By Butterflies stempelset en is op vellum gestempeld met Versamark daarna met wit embossingpoeder besprenkeld en met de heat tool verhit zodat je prachtig glanzende randjes krijgt. De tekst komt van de Inspired By Flowers #1 en is gestempeld op een uitgestanste Well Worn Greetings Die-namics. De achtergrond is gemaakt met een hartjes embossingmal.
Voor de tweede kaart heb ik de  Gift Card Pocket Die-namics uitgestanst en met Versamark op de voorkant een tekst naar keuze gestempeld uit de stempelset LJD Gift Card Greetings II. Bestrooid met wit embossingpoeder en verhit met de heat tool. De Kraft achtergond is bestempeld met LJD Darling Dots Met LLD Insert It- 3 x 4 Insert heb ik het kaartje uitgestanst uit en bestempeld met Versafine zwart en de Journal it for the Record grote stempel.Kaart in de pocket gestopt en uiteindelijk is het de bedoeling om je eigen gift card van winkel naar keuze in het pocket te stoppen om zo te overhandigen aan een jarige etc. De witte bloem is gemaakt met Mulberry papier en de Pretty Posies Die-namics. Knoopje erop...klaar!Als hekkensluiter hebben we het tulpenkaartje gemaakt welke je hier kunt vinden.
Inge

6 opmerkingen

 1. Oei, wat leuk is dit ook weer! Die vlinder op vellum is wel helemaal geweldig!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker is dit een prachtige kaart. Ook mooi, die eenvoud!
  Groetjes Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooooi Inge, ik dacht altijd er moet een stempeltje op wat je in kan kleuren, maar vind dit ook super mooi !!!!!!!
  tineke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee heel mooie kaarten! De vlinder op het vellum is zo gaaf!!!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, gave kaarten!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf effect met het stempelen van vellum, super!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top