MFT Online Afterparty :)

Wat een geweldig MFT feestje hebben we gisteren gehad Bij Oma Dee. Iedereen kreeg materiaal voor de gehele dag plus een gratis(!) LJD Pretty Poppies set (jaja je geeft een goed feestje of niet ;-)) om mee te nemen en heeft de projectjes afgekregen of moest thuis alleen nog de finishing touch doen. Vandaag voor de liefhebber twee van de acht projectjes die gisteren gemaakt zijn met werkbeschrijving. Volgende maand weer een nieuw release feestje. De datum is nog niet exact bekend maar zal in ieder geval half April vallen op een Zaterdag van 10.00-16.00. Voor mee info kun je altijd Miranda even mailen miranda@bijomadee.nl

Benodigdheden Kaart Hello and Thanks
MFT Die-namics: Jumbo Fishtail Banner STAX, High Rise Alphabet Uppercase
MFT Stempels: LJD Pretty Poppies
Overigen: Big Shot, TouwMFT Wild Cherry ,Hero Arts Cup O Joe, foamblokjes, embossingfolder, lineaal, Bazzill wit-, Kraft- en groen cardstock

Werkwijze:
Snijd een basiskaart van 4,25 x 11 Inch, ril en vouw. Snijd een stuk cardstock van 4 x 5,25 Inch en embos deze met een embossingfolder. Plak op met foamblokjes. Snijd met behulp van de Jumbo FishtailBanner Die-namics een Fishtail uit wit glad cardstock. Plak dit op groen cardstock. Maak met  behulp van een lineaal een matje. Bestempel de Fishtail met Pretty Poppies en Wild Cherry. Wikkel hier een touwtje omheen, stempel tekst op het kleine Kraft rondje en hang eraan. Plak op de basiskaart. Stans letters uit met de High Rise Alphabet UppercaseDie-namics en plak deze op met foam blokjes.
Benodigdheden Lollipop met kaart
MFT Die-namics: BluePrints I, Pretty Posies, Lollipop Treat Die
MFT Stempels: Birthday Sentiments(Triple Scoop) Lollipop Additions-Birthday
Overigen: Big Shot, Hero Arts WetCement, knoopjes, touw, Mulberry Papier, foamblokjes, choco stick, Bazzill witcardstock, dubbelzijdig tape, Bildmalarna designpapier

Werkwijze:
Zet de Lollipop Treat Die in elkaar. Stans de bloem en het rondje. Stempel de tekst op het rondje met Hero Arts Wet Cement. Zet het chocoblokje in de verpakking. Plak evt. vast met een klein stukje dubbelzijdig tape aan de bodem. Rijg het touwtje erdoor heen met knoopje, Strikje erop klaar!
Maak een basiskaart van 4,25 x 11 Inch en vouw dubbel. Snijd uit het cardstock een stuk van 4 x 5,25 Inch en embos dit. Plak met foamblokjes op de basiskaart. Leeft je uit met de Blueprints I Die-namics. Maak een bloem met de Pretty Posies Die-namics en het Mulberry papier en zet een knoopje met touw vast in het hart. Stempel met Hero Arts Wet Cement de verjaardagstekst.
Veel plezier met de uitwerking!
Inge

12 opmerkingen

 1. Inge, het was superleerzaam en erg gezellig! Nogmaals bedankt voor de leuke dag en fijne, rustige zondag!
  Groetjes, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben altijd stikjaloers als ik weer van deze leuke evenementen lees. Zoiets is hier nooit, en de wereld is hier echt niet dichtgeplakt met kranten ;-)
  Dus dan maar weer genieten van mooie foto's op het blog. Prachtige kaarten Inge.

  Fijne zondag,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige dingen hebben jullie gemaakt! Super hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke dingen hebben jullie gemaakt, ik zag al een foto van Miranda voorbij komen op FB,en het zag er heel gezellig uit, helaas is het zoals Thea hierboven al zegt hier niet in de buurt en veel te ver weg om even op en neer te gaan, maar we genieten al van jullie projectjes hier op jullie blog, groetjes en geniet nog van je zondag, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat hebben we hard moeten werken ;) maar wat was het gezellig en leerzaam! En nog een cadeautje gekregen ook, kortom het was een echt feestje!
  Bedankt en tot een volgende keer, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was echt 'n feest Ing! Supermooie creaties heb je gemaakt en vooral het cadeautje zó gaaf!!

  Tot woensdag!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een echt feestje en als ik zo eens naar de resultaten en de foto's op FB kijk, ziet het er ook zo uit! Wat een mooie resultaten en wat een gezelligheid, leuk!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat het zo gezellig en leerzaam was, ik zie weer prachtige dingen Inge en heb al bij een andere paar dames gezien hoe gezellig ze het hebben gehad. Super weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ... zucht ... Wat leuk!!!

  Echt, tot een volgende keer. Mijn eerste ervaring met jullie bij Oma Dee was zo positief, ik meld mij zeker weer aan (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf! Ook dit ziet er allemaal weer super verzorgd uit! De letterdies staan bovenaan mijn verlanglijstje...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke creaties, dat moet echt een gezellig feest zijn geweest.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top