MFTGDT0413, Thank You

Hi! Allemaal al de paaseieren geschilderd en verstopt? Hier zijn gelukkig de paasboodschappen al binnen dus ik kan lekker mijn eigen ding doen for now...hoop ik ;) Op de valreep nog een kaart gemaakt met de MFTGDT0413 schets. Ik heb hiervoor een tekst van LJD Gift Card Greetings II gestempeld. Eén van mijn favoriete teksten qua lettertype. De mooie border is gemaakt met de Little Open Scallop Strip Die-namics, leuk die open scallops! Aan de tekst hangen twee uitgestanste Mix&Match Banners Die-namics. Hieronder de schets, enjoy!

De winnares van de My Favorite Things Guest Designer challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge!
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:
-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 7 April as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT0413
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party Maandag 8 April as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
Dus doe gezellig mee en wie weet......:D
Inge


6 opmerkingen

 1. So very pretty Inge! Love the fresh, crisp look! Thanks for the inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig geworden je kaart Inge, wat een schitterende kleuren ook, top weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Ing, geweldige kleuren. Daar hou ik nou van!

  Groetjes,
  Miranda XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Inge, wat een heerlijk vrolijk kaartje en een mooie goed bij elkaar passende mix van o.a. design papier. De lettertype van deze tekst is inderdaad heel mooi. Prima verwerking van de schets! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful Inge!! Love the bright colors!! TFS.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top