Bij Oma Dee Schets#5, Hi...

Goedemorgen! Het is alweer tijd voor schets nummer 5 op het Bij Oma Dee Blog. Deze keer gemaakt door Cornelie, de schetsen van Cornelie zijn echt altijd een uitdaging voor mij want ik zou zelf nooit op deze schets zijn gekomen. Maar dat maakt het juist spannend, kijken of het toch weer lukt! Voor mijn kaart heb ik een basis gemaakt van Bazzill Card Shoppe Marshmallow van 4,25 x 11 Inch gerild en dubbel gevouwen. Het designpapier is van Bo Bunny Prairie Chic. De letters zijn gemaakt met de allernieuwste Bottom Line Alphabet Die-namics en Ribbelkarton. Het hartje heb ik gemaakt met het hartje van de Notched Tag Die-namics en heb ik een laagje Glossy Accents gegeven. En het strikje heb ik gemaakt met Hemp Cord.
 Doe gezellig mee en wie weet win jij aan het eind van de maand wel een leuke prijs. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast meedoen als bij de voorgaande schetsen want wat een geweldige kaarten hebben we gezien! Wat zijn de spelregels? Kopieer de schets en zet 'm op je blog tezamen met jouw interpretatie van de schets. (Let op het moet wel duidelijk te zien zijn dat je deze schets hebt gebruikt op je kaart/label/project!). Zet jouw link  neer op het blog van Bij Oma Dee met behulp van Mr Linky en that's it... Heel veel plezier en succes! Je kunt je kaart linken tot en met 30 April.
Inge


7 opmerkingen

 1. Haha, zo grappig hoe anders we zijn en toch ook van veel dezelfde dingen houden, geinig!
  Je uitwerking vind ik onwijs hoor!! Gaaf met die letters! Hoop dat je zelf ook tevreden bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoezo 'n uitdaging hhaha...ik vind het 'n supermooi kaartje geworden. Leuk zo met de letters en het strikje!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoe je het stoere papier hebt gecombineerd met de liefelijke uitstraling van het roze sterretjes patroon!
  De letters zijn weer zo mooi om hebberig van te worden... zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige uitwerking van de sketch hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stoere kaart heb je ervan gemaakt, super leuK!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig hoe jij met de schets van Cornelie een echt Inge-kaartje weet te maken. De uitwerking van Sandra paste ook al zo goed bij haar stijl. Leuk om te zien.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige verwerking van de schets Inge! Toch wel even wat anders dan ik van je gewend ben, maar daarom niet minder mooi. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top