Bij Oma Dee, Schets #7

{For the MFT Teasers Day #2 post please scroll down a bit, thank you!}
Goedemorgen! Vandaag de zevende schets uitdaging op het blog van Bij Oma Dee, een schets van CornelieDoe gezellig mee en wie weet win jij aan het eind van de maand wel een leuke prijs. Mijn kaart is gemaakt met materialen uit de Build A Card-Kit van Juni. Verder heb ik gebruik gemaakt van diverse Die-namics als eerste de LLD Insert It-Instaframe Die-namics deze heb ik met behulp van de bloemetjes embossingmal die in de kit zit geembost. De bloem is gemaakt met Botanical Beauty Die-namics en Mulberry paper. De grote tekst komt van de My Favorite Things Stamps My Favorite Sentiments en de thank you van DC Gift Card Greetings en is gestempeld op een uitgestanste Sentiment Strips Die-namics. En terug van weggeweest...lovertjes oftewel sequins als grappig glanzend detail!
Wat zijn de spelregels? Kopieer de schets en zet 'm op je blog tezamen met jouw interpretatie van de schets. (Let op het moet wel duidelijk te zien zijn dat je deze schets hebt gebruikt op je kaart/label/project!). Zet jouw link neer op het Bij Oma Dee Blog met behulp van Mr Linky en that's it... Heel veel plezier en succes! Je kunt je kaart linken tot en met 30 Juni.
Succes!
Inge

7 opmerkingen

 1. Gave kaart! De lovertjes zijn een heel leuk detail. Prachtige bloem heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer 'n toppertje....gaaf de lovertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk en ik zie zo'n handige die met een kadertje, dat is dan helemaal lekker werken!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Dat Mulberry papier is wel zo leuk om bloemen mee te maken. Weer een voorbeeldje voor bij de kit :)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bloemen zijn bij mij ook favoriet, Erg mooi. Lovertjes zijn idd erg leuk om te gebruiken, net even dat extra soms! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a great card and I love your design!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top