Lift Challenge #43

Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een kaartje gemaakt met de nieuwste uitdaging op de Lift Challenge Blog, nummer 43. Geen lift maar wat anders namelijk een kleurencombinatie. Toen ik 'm op het eerste oog zag dacht ik dat gaat nog wat worden, ben niet zo van de geel/oranje maar gelukkig zit er in het kleurenpalet ook blauw *pfew* Gezocht tussen mijn scrappapiertjes en vond zowaar nog wat van Maja Design. Ik heb diverse printjes van verschillende Maja collecties met elkaar gemengd. Vaak kan dit best als je één lijn aanhoudt, blokjes passen dan heel goed bij elkaar qua kleur. De basis van mijn kaart is Bazzill Card Shoppe Marshmallow. Voor de lay out heb ik de nieuwe LLD Insert It-Speech Bubble Frame Die-namics gebruikt. Verder twee rondjes gestanst met Circle STAX 1 en 2. De bloem is gemaakt van Mulberry papier in combinatie met de Pretty Posies Die-namics blaadjes zijn gemaakt met de Royal Leaves
Een hele fijne dag allemaal!
Inge

12 opmerkingen

  1. heey inge,

    het is een supergaaf kaartje geworden!!! erg leuke layout en prachtige papiertjes.

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaarten maak je. Ben ook altijd weg van de Die-Namics die je gebruikt.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartje!
    Die bloem erop is erg gaaf!
    en de oranje/bruinkleurige praatwolk, love it!
    Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een plaatje Inge, inderdaad best lastige kleurtjes deze keer. Misschien krijg ik nog wat zin in het weekend maar eerst nog een dagje werken.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb het kaartje ook al klaar voor de liftchallenge, het is even passen, meten, en bedenken om met de kleuren uit het pallet een kaart te maken. Jouw kaartje is weer erg mooi Inge. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg tof Inge!!! Heerlijke frisse combi. Errug mooi thanks!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super dat je uit je comfortzone gestapt bent, Inge! Deze challenge is duidelijk een echte challenge voor velen, begrijp ik uit de reacties op de blogs van Nadine en Cornelie. Je hebt er iets erg moois mee gemaakt. Leuk dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja wat een mooi kaartje toch weer. VInd het zo knap hoe jij zoveel wit kan gebruiken op een kaart hihi. Bedankt voor het meedoen weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top