CBSC #2, Hoppy Birthday!

Hee hallo en goedemorgen! Gisteren een hele gezellige en oh zo goed verzorgde knutseldag bij San gehad. We hebben heerlijk in de schaduw zitten knutselen, het was net vakantie ;) We kregen van San een superleuk pakketje met papier van Authentique en cardstockjes zodat we lekker aan de gang konden gaan. Bovenstaand kaartje heb ik gemaakt  en doet mee met de Clearly Besotted Challenge "seeing spots" ik heb niet megaveel spots maar toch op het kikkertje geeft het een reuze leuk effect. Kikkertje komt van de Hoppy Birthday Stempelset in combinatie met de Hoppy Birthday Die Collection. De wiebeloogjes moesten er gewoon op, ik {hartje} wiebeloogjes het geeft vaak zo'n geinig effect! De tekst is gestempeld op een uitgestanste Say What? Die-namics. De tag is gemaakt met de Traditional Tag STAX Die-namics. Wens jullie een hele fijne tropisch dag!
Inge

13 opmerkingen

 1. Ja, erg mooi geworden en de wiebeloogjes zijn echt dé finishing tough! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! this is so sweet,lovely design too.hugs Lou.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een super leuke kaart Inge, enig die kikker met zijn wiebeloogjes en het papier zo leuk gebruikt (je zou eerder aan een romantische kaart denken bij dat blokje)!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, de wiebeloogjes zijn een super leuke toevoeging!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja de wiebeloogjes doen het hem ;) Superleuk kaart Ing!! Het was 'n topdagje op naar de High Tea ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a super card and loving those eyes :)

  Hugs ~ Mette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, leuk, leuk! En die wiebeloogjes... Helemaal leuk. De spots trouwens ook.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is marvellous Inge! I never thought of using 2 lily pads but it looks great (thanks for the inspiration!) SO happy to see you taking part in the challenge :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze is ook al zo leuk hihi. Wat een mooi papier en dat kikkertje, die oogjes .... ach daar is al genoeg over geschreven, wat kan ik daar nog aan toevoegen ;) Maar ik vind ze wel heel leuk, wil ik toch even kwijt. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top