Clothespin Hello

Hee hallo en goedemorgen! Vandaag is het dan zover, de Build A Card-Kit van Augustus zal bij diegenen die besteld hebben op de mat vallen (of opgehaald worden) Bovenstaand fotootje is voor iedereen die het zakje sequins die bij de Kit worden geleverd dicht willen knijperen, en geloof mij dat wil je ;-) Natuurlijk kun je de lovertjes ook in een bakje doen maar dit staat zo gezellig.
Je neemt een houten wasknijper (Action) en beschildert deze met krijtverf of een andere verf die niet inkt afstotend is! Gewoon lukraak over de knijper heen kwasten hoeft niet netjes, al tie maar bedekt is. Daarna neem je een leuk tekstje uit je collectie stempels, hier is gebruik gemaakt van een tekst van de Well Worn Greetings stempelset en stempelt deze met Versafine zwart in dit geval, of Staz-On zwart op de knijper. Even goed laten drogen en...klaar! Ook leuk bij een bosje bloemen, cadeautje, om touw bij elkaar te houden (zie foto) enz.
Een heel fijn weekend!
Inge

9 opmerkingen

 1. Leuk idee Inge...ben benieuwd naar de kit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend en sequins zijn zo hip!!!!. Kom maar door met die kit! !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Inge,

  Leuk idee met de wasknijpers !
  Tevens weer een compliment voor je kaarten voor de build a card-kit....tiptop !!

  Groetjes en een gezellig weekend,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, leuk! Super leuk met elke willekeurige stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee Inge.
  De kit is binnen en hij is écht leuk met super voorbeelden, met mooie stempelset (leuk zo met die snor) én de sequins !!!!!!!!!!!!!
  Zo lekker om goeie voorbeelden te hebben, gelijk te kunnen beginnen met dan mogelijk een eigen draaitje eraan. Helemaal top. Fijn weekend.
  groetjes, Lian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker weten een leuk idee!! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heey inge,

  hele leuke wasknijpers zijn dat geworden!!! helaas liep ik de eerste 2 card kits mis omdat ik het steeds vergat te bestellen maar vanaf oktober doe ik ook lekker mee.

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke knijpers zo!
  En ook ik ben heel blij met de card kit. echt geen spijt van mijn abo.
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top