Mojo Monday Sketch #300

Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een post speciaal gewijd aan Mojo Monday Sketch Challenge, er word een feestje gevierd want Mojo Monday is alweer toe aan de 300e! schets... wow 300 schetsen. Ik hou van de Mojo schetsen en heb mijn eigen schetsmap gemaakt met alle schetsen van Mojo Monday uitgeprint. Als ik een keer geen inspiratie heb is dat erg fijn doorbladeren en hoef ik mijn laptop ook niet weer op te starten. Vaak is het heerlijk om te beginnen met zo'n schets en vandaar uit verder te gaan naar eigen idee maar... deze keer heb ik mij aan de schets gehouden. Basis van de kaart is gemaakt met Bazzill Card Shoppe Marshmallow (4,25 x 11 Inch and folded) Het leuke designpapier papier is van Simple Stories. De Fisthail is uitgestanst met de grootste Fishtail Flags STAX Die-namics en met de LLD Insert It-3 x 4 Notepad Die-namics heb ik uit Natural Cardstock een notebook papiertje gestanst en daarna met LLD For the Record bestempeld. De vlinder is gemaakt met LJD Blissful Butterflies stempelset in combinatie met de Blissful Butterflies Die-namics en gestempeld met MFT Premium Dye Ink Berrylicious. Touwtje onder het vlindertje,  wat glitter met sequins en... klaar!
Hop gauw naar het Mojo Monday blog voor de schets, je kunt prachtige prijzen winnen en...je kunt nu al producten aanschaffen met leuke kortingen geldig tijdens het feestje van Mojo Monday.
Have fun en tot morgen! Dan is het alweer tijd voor een  MFT Teaser post, jippieee!
Inge

10 opmerkingen

 1. Weer een schitterende "Inge" kaart!
  Ik ben ook zo weg van de sketches van Mojo Monday. Goede tip om een map met sketches te maken. Die van mij staan inderdaad op de PC!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk Inge!
  Groetjes Sandra.
  sandramaaktkaartjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof! Goed idee om zo'n map met schetsen aan te leggen.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kei gaaf. Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt. Ik ben meteen ff gaan kijken bij Mojo Monday, en ben allen nog maar enthousiaster geworden. Slim idee van je om een map aan te maken.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een gave kaart weer! En inderdaad; mooie sketch! Hier komen de papiertjes goed op uit, mooi gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk is 'ie! Ik ben nog steeds verliefd op de Notepad die-namic, die staat hoog op mijn verlanglijstje! Handig om de schetsen op papier te hebben, dat is toch even makkelijker erbij pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mojo Monday is leuk! Pin ze ook vaak, en gebruik ze idd ook regelmatig als uitgangspunt.
  Je kaart vind ik te gek!! Alles klopt weer, superduper!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zucht, Inge, jouw kaartjes zijn telkens weer prachtig!!! Een eigen 'Inge-stijl', herkenbaar, maar nooit saai.

  ... wat zeg je, morgen weer Teaser time ... ik moet nog bijkomen van vorige maand HAHA Ben héél benieuwd.
  Tot morgen dus (-:

  Welterusten voor straks!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top