CBS September Release Teaser #3

{For the MFT Teaser Post please scroll down a bit, thank you}
Goooooedemorgen! Vandaag dag drie alweer van de teasers van Clearly Besotted Stamps. Vandaag heb ik gekozen voor de Nuts For You Mini 3 x 4"(with dies) Het schattige eekhoorntje heb ik uit SU Whisper White gestanst en met Steel Blue gestempeld...lief en zo mooi gedetailleerd! Daaronder steken wat groene blaadjes uit die ik heb gestanst met de bijbehorende Nuts For You Dies. De tekst Go Nuts is gestempeld met Black Licorice op een uitgestanst tagje van de Tag Along 4 x 6" (with Dies) Verder heb ik wat fishtails uitgestanst en een paar enamel dots gebruikt...een echt herfstig kaartje!

Al die nieuwe Clearly Besotted Stamps vroegen om een nieuwe manier van opbergen. Ik hou van georganiseerd, lukt niet altijd maar het werkt zó veel lekkerder als je weet waar alles ligt! Als ik soms eens geen inspiratie heb ga ik opruimen. Deze onderstaande manier werkt voor mij wat betreft de CBS stempels/Dies en ik vind het wel de moeite waard om te delen.
Men neme een Label apparaat en Zichtmappen van A6 formaat (waarom de mooie mevrouw op de verpakking staat? Beats me. Zij kijkt blij dus houdt waarschijnlijk ook van opgeruimd ha!) De zichtmappen zijn bij de Bruna te koop en kosten voor een pakje van 25 stuks € 2,99
Met de Dymo tang maak je een label van de naam van het stempelsetje. Je doet de stempelset in het doorzichtige mapje tesamen met bijpassende Die en voila... overzichtelijk en alle setjes bijelkaar! Bij mij staan ze gezellig samen in een blauw kratje van de Action, zo één als deze. Ik wens jullie veel opruimplezier en tot morgen voor nieuwe peeks!

Fijne dag,
Inge

14 opmerkingen

 1. Wat een leuke kaart!! Zo leuk met het eekhoorntje. Tof en heel mooi gedaan!
  Het opbergsysteem is super! Das een goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great card Inage, I love the layout and colours you have used x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi
  Fabulous card.... Your cards are stunning....
  Hugs Sylvie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend kaartje hoor leuk dat je voor een afwijkende kleur van de eekhoorn hebt gekozen heel apart. Wat betreft je opbergsysteeem inderdaad heel erg handig, ik ben nog steeds op zoek naar een handig systeem heb nu allemaal verschillende doosjes, bakjes etc. dus bedankt voor de tip en inderdaad van opruimen krijg je vaak weer inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je tip! en wat een schattig kaartje! Wij zij dol op eekhorentjes :)

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je tip! en wat een schattig kaartje! Wij zij dol op eekhorentjes :)

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zó schattig dit eekhoorntje! Gaaf kaartje!! En op naar de Bruna ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, ik moet ff lachen om je verhaal van de mapjes hoor. En zo blij vind ik haar eigenlijk helemaal niet kijken... misschien moeten ze jou fotograferen, want je klinkt super enthousiast haha.

  En o ja, ik vind je kaartje erg schattig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What a super card Inge, your style is so wonderful (wish I could make cards like this!) Thank you so much for agreeing to Guest Design this month, I'm very grateful!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. LOVE this! You are a whiz with patterned papers!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This is absolutely darling, and I love your organization tip.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top