Pure Innocence, HB2U

Hee hallo en goedemorgen! Vandaag weer eens een kleurwerkje van mij, tijdje geleden ik weet het ;) Ik heb hiervoor PI It's A Sign gekozen, deze set word geleverd met veel leuke tekstjes die je in het bordje kunt stempelen. Ik heb PI It's A Sign gestempeld op Kraft met Memento Zwart en haar daarna gekleurd met Prisma Color Pencils. Kleuren op Kraft geeft altijd een bizonder mooie zachte uitstraling vind ik. Het bordje is gepaperpieced dus gestempeld op designpapier, uitgeknipt en opgeplakt. De kaart meet 4,25 x 11 Inch (gevouwen 4,25 x 5,5 Inch een half vel Bazzill Card Shoppe in de lengte doorgesneden.) Verder heb ik wat reststukjes designpapier gebruikt en een Insert It-3 x 4 Notepad Die-namics uitgestanst. Het foto hoekje is van de Bleuprints 7 Die-namics en het hartje heb ik gemaakt met behulp van de Blueprints 4 (Heb je deze Bleuprints niet dan zijn deze figuurtjes makkelijk te vervangen door een andere Die-namics of ponsje)

Zou je graag meer willen weten over hoe te kleuren met Prisma Color Potloden, of juist met Copics of Dye Inkten? Of wil je graag alle ins- en outs weten hoe je moet paperpiecen? Klik dan eens door naar de Creative Ladder


Er worden heel veel tutorials aangeboden met ondersteuning van video's en handleidingen in de Creating Cards With Character Lessen. Neem eens een kijkje, wie weet is het wat voor jou?
Allemaal een hele fijne dag gewenst!
Inge

7 opmerkingen

 1. Je hebt weer een super leuk kaartje gemaakt. Lekker vrolijk.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He leuk weer eens een plaatje. Erg leuk met dat bordje, op vele manieren te gebruiken, leuk!
  Mooi op kraft, vind ik ook mooi. Mooi gekleurd ook weer. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adorable cute and gorgeous card.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, zo mooi gekleurd! (dat wil ik zo graag ook kunnen (-:)
  Enig kaartje, Inge!
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love this card Inge!! So adorable!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleuren op kraft geeft inderdaad een mooi effect, ik moet het ook nog eens proberen. Wat een enige stempel, super leuk met het bordje voor verschillende teksten.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top