2 Jaar Bij Oma Dee, Feest!

- Card Size 4"x 4" Inch-
Gisteren was het feest Bij Oma Dee, we vierden het 2-jarig bestaan. Iedereen kon aanschuiven voor een make and takeje en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Zelfs het DeeTee deed mee ;) Cornelie, Nadine, Sandra en ik hadden een Action Letterbak gevuld met ieder 2 10 x 10 kaartjes en een kadobon. Hier boven zie je kaartje nummer 1. Basis is Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een roze matje en een matje Marshmallow welke ik heb geembosd met Cork Tops van Darice. Verder heb ik de First Place Award Ribbon uitgestanst met daartussen nog een Pierced Circle STAX Die-namics. De twee heb ik uit glitter gestanst met de Big Numbers Die-namics.

                                                                                       - Card Size 4"x 4" Inch-
Voor mijn twee kaartje wederom een basis van Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een roze matje en een matje BCSMarshmallow welke ik heb geembosd met de Circle Interlock Embossing folder. Daarna heb ik uit verschillende kleuren Fisthails gestanst met de Fistail Flags STAX Die-namics. De tekst komt van de LJD Blissful Butterflies stempelset en is gestempeld met MFT Premium Dye Ink Black Licorice op een uitgestanste Pierced Circle STAX Die-namics. De vlinder is uitgestanst met de Blissful Butterlies Die-namics en bestempeld met bijbehorende vlinder.


De kadobon moest vanzelfsprekend ook zelf worden gemaakt. Dat heb ik gedaan door een soort en met van Gift Wrap te maken van Bazzill Card Shoppe Marshmallow. Deze is bekleed met designpapier van Pebbles. De prachtige opbouw van  Die-namics heb ik gezien bij Karen Giron en vind ik zó mooi dat ie wel lift moest worden (thanks Karen for the inspiration!) Je begint de opbouw met twee cirkels die elkaar overlappen. Daarna stans je de Award Seal uit en de Star STAX Die-namics deze plak je allemaal op elkaar. Als laatste stans je de Banner Greetings Die-namics uit en stempel je hierop met bijbehorende stempelset en MFT Premium Dye Ink Steel Grey.


De binnenkant heb ik beletterd met de High Rise Alphabet Lowercase Die-namics en de nieuwe LLD Little Letters Die-namics. Verder nog een gezellig tekstje uitgeprint en netjes opgeplakt. Superleuk om te doen zo'n giftwrap en geeft vanzelfsprekend veel leuker weg als een "gekochte" kadobon.

Een hele fijne dag allemaal, ik zeg op naar de volgende twee jaar!
Inge

   

9 opmerkingen

 1. Ben er ook superblij mee. De kaartjes van de andere meiden zijn ook superleuk en het cadeautje...kijk er nu al naar uit!

  Liefs,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk alelmaal Inge!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie dingen heb je weer gemaakt, geweldig
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tien bij tien kaartjes! Gaaf die glitter 2 op de eerste. En dan die cadeaubon, Miranda die treft het ;) Echt tof. Alvast veel plezier tijdens dat etentje.
  Nog een gezellige avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik vind alle drie je creaties super gaaf! Ik was al enthousiast bij kaart nummer 1, maar dat enthousiasme bleef lekker hangen bij nummer 2 en 3. Echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een lief cadeau voor een lieve vrouw. Het was heel gezellig gisteren en nogmaals hartelijk dank voor je cadeautje (super blij mee!)
  Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja het was een heel leuk geheel die kaartjes bij elkaar in de bak. En die cadeaubon is natuurlijk helemaal fantastisch. Vooral omdat ie zo persoonlijk is!
  We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat zijn ze allemaal leuk! Echt heel mooi gedaan! Proficiat aan oma Dee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. These are all totally fantastic Inge! Incredible work! :)
  Lizy xx

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top