Joy to the World

-Kaart naar een lay out van Shari Caroll-
Hallootjes en goedemorgen! Vandaag kaart nummer twee op mijn blog van de Kerstkaaren Marathon. Inmiddels heb ik op deze manier al een voorraadje kerstkaarten want het schiet nu al aardig op. Ik ben geen mens van het hele jaar kerstkaarsten maken dus wat ik heb gemaakt verstuur ik en... op=op. Dus.Enzo ;)

Kaartje is gemaakt met Bazzill Card Shoppe Marshmallow 4,25"x 5,5 "Inch de helft van een vel BSC in de lengte doorgesneden. Daarna heb ik diverse stroken uit designpapier gesneden en één gedeelte van de kaart opgehoogd met foam tape. De tags zijn gemaakt met de Tradtional Tags STAX Die-namics en bestempeld met Sunny Doodles Sweet Christmas en Hero Arts-Cup O'Joe. Verder nog een fishtail uitgestanst met Fishtail Flags STAX Die-namics en een cirkeltje met Circle STAX Die-namics Set 1. Het hart is een hartje van de Rustic Hearts Die-namics en is gestanst uit glitterpapier. Touwtje, sequin en klaar!

Ik wens jullie een hele fijne dag, komen jullie morgen weer langs voor een speciale editie van de Inge-Inge Swap?
Tis de moeite waard, belooft!

Doegieee,
Inge

   

5 opmerkingen

 1. deze ook weer mooi geslaagd ! het touwtje ga ik ook een keertje proberen, helemaal toppie
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze eerder gezien haha, hij is super tof! Erg leuk gedaan! zo mooi alles bij elkaar, ik houd ervan! En morgen kom ik terug, ben benieuwd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaart. Mooie opbouw en hele leuke kleurencombinatie. Natuurlijk kom ik weer gluren voor de Inge-Inge swap! Tot dan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb je weer kei leuk gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top