Wrap Chocolate Sachet

Hee hallo en goedemorgen, vandaag weer een onderlinge uitdaging op het Bij Oma Dee blog. Deze keer is de uitdaging om een wikkel voor een zakje chocolademelk te maken. 

Voor mijn wrap heb ik gebruik gemaakt van de Build A Card-Kit van December. Bijgesloten zijn een aantal paperbags (blokzakjes) Ik heb één van de zakjes dubbelgevouwen en met een stuk ScorPal tape van 1/4 inch dichtgeplakt aan de zijkant. Als je dit precies doet past het zakje Chocolademelk goed tussen de ruimte die je nu krijgt. Het zakje is versierd met materialen die in de Build A Card Kit van December zitten oa. het cardstock en designpapier van Echo Park Paper "Keepin' Cozy". 


De voorkant van de wrap heb ik beplakt met donkerblauw en wit cardstock (geembost) De tag is gemaakt de Traditional Tags STAX Die-namics. De fishtail met de CBS Tag Along Die-Collection de tekst A Special Delivery is gestempeld met de Tag Along stempelset. De Thanks is uitgestanst met de Paper Smooches Thanks Word Die.


 De losse tag heb ik gemaakt met de Traditional Tags STAX Die-namics en beplakt met Keepin'Cozy designpapier van Echo Park Paper. Stempeltje fabulous friend komt van CBS A Little Sentimental. De HI tekst is uitgestanst met een stans uit de Happy Hellos Die-namics. Deze losse tag steek je achterin de wrap als extraatje en om een persoonlijke boodschap op te zetten.

Meer inspiratie? Klik dan even snel door naar het Bij Oma Dee Blog. Veel plezier!
Inge

   

5 opmerkingen

 1. Leuke wikkel, lekker cadeautje!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf!! Grappig dat wij dezelfde HI hebben gebruikt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuk zeg! Gaaf dat je de opening van het zakje ook hebt gebruikt, door de label erin te doen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmmmm lekker, chocolademelk! En mmmmm wat een leuke wikkel ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n wikkel!! Leuke kleurtjes!
  Fijn weekeinde, groet Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top