Drie op een rij...LOVE!

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo en goedermorgen! Vandaag drie kaartjes op een rij allemaal met het thema liefde want tsja Valentijnsdag ligt op de loer ;) Mijn eerste kaartje is voor een pasgetrouwd stel met de mooie eind goed, al goed tekst uit sprookjesboeken. Iedereen gaat natuurlijk voor "...en ze leefden nog lang en gelukkig" toch?

Kaartje is gemaakt met als basis BCS Marshmallow met daarop ene laagje donkergrijs en weer Marshmallow. Ik heb verschillende printjes My Mind's Eye Lost and Found-Record It uitgesneden. De tekst komt van de Love Story stempelset en is gestempeld met MFT Chocolate Brown. De leuke hartjesborder is gemaakt met de Staggered Heart Border Die-namics. Bling en enamel dots zorgen voor wat extra dimensie.

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Voor mijn tweede kaartje ben ik van dezelfde basis uitgegaan. Nu heb ik uit designpapier de geweldig leuke pocket gestanst met de LLD Treat Pocket Die-namics. Zowel leuk op de voorkant als in de binnenkant! Het mooie hart heb ik gemaakt met TRANSFORM-ables Heart Full Of love Die-namics. Het kleine hart heb ik gemaakt met de Staggered Heart Border Die-namics

-Card Size 5,5" x 4,25" Inc-
En last but not least kaartje met een geemboste achtergrond, daarop verschillende laagjes designpapier. De mooie gekartelde cirkel is gemaakt met de cirkel uit de First Place Award Ribbon Die-namics (trouwens ook een geweldige basis Die-namics om in je collectie te hebben!) Het gestempelde hart is van MPD Distressed Heart Frame in combinatie met de Distressed Heart Frame Die-namics.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn (knutsel)weekend!
Inge

   

6 opmerkingen

 1. Tjoh lekker bezig weer. Mooi van kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke, inspirerende kaarten. Mooi zijn ze. Ik heb voor mijn verjaardag ook het een en ander aan hartjes die-namics gekregen, ik vind ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk wat een mooie serie! Ben dol op deze kleurtjes. En hartjes? Die doen het altijd goed! Fijn weekend Inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een hele leuke creaties heb je hier ! mooi
  fijne zondag
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. absolutely gorgeous, Inge! you're cards always leave me in awe!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top