MFT Januari Release Rewind


Hee hallo een hele goede morgen allemaal! Vandaag kunnen jullie op het My Favorite Things Stamps Blog nog meer inspiratie vinden met de allernieuwste stempels en Die-namics.

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Ik heb ervoor gekozen om met de twee nieuwe Pure Innocence stempeltjes in combinatie met de Bleuprints 11 Die-namics aan de gang te gaan want ze zijn weer zó ontzettend schattig! Voor mijn eerste kaart heb ik Pure Innocence Love is in the Air met Memento Zwart op DCP papier gestempeld, haar jurkje is gepaperpieced en haar gezichtje, haar en schoentjes zijn gekleurd met Copics. Daarna heb ik haar uitgeknipt. Op de achtergrond zie je de gave Stitched Circle STAX , de mooie wave uit de Bleuprints 11 Die-namics waar ook de "smile" tekst inzit. De tekst is gestempeld op een uitgestanste Say What? Die-namics.
-Inside Card-
De binnenkant kon natuurlijk niet kaal blijven dus heb PI Love is in the Air nogmaals gestempeld nu met MFT Black Licorice, de hartjes boven haar hoofd zijn gestempeld met MFT Kraft. Het leuke gestitchte randje komt uit de Bleuprints 2 Die-namics.

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Voor mijn tweede kaartje heb ik Pure Innocence Guess Who Love You gestempeld op DCP papier. Haar broek en blousje zijn gepaperpieced. Haar, schoentjes en andere onderdelen ;) zijn gekleurd met Copics. Haar brilletje heb ik gekleurd met de Wink Of Stella Silver. De cirkels zijn gemaakt met de Stitched Circle STAX Die-namics. De wave en You Rock zijn gemaakt met de Bleuprints 11 Die-namics.


-Inside Card-
Voor de binnenkant heb ik Pure Innocence Guess Who Loves You? (ik vind haar zo grappig en cool hoe ze daar staat;)) gestempeld met MFT Black Licorice op wit cardstock een randje designpapier gestempeld. De Say What? Die-namics uit groen cardstock gestanst en met  behulp van de Bleuprints 11 Die-namics de "smile" tekst gestanst.

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg véél meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

   

7 opmerkingen

 1. Twee superleuke kaartjes Ing! Deze PI meisjes zijn te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the way you all decorate the insides of your cards. I have to remember to do that!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your cards Inge. Those PI images are just adorable. Your coloring and paper choices are fabulous.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cute cards - love the layers.
  isoscia at aol dot com

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top