MFT Color Palette Challenge #1

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Hee hallo en nog een kaartje vandaag. Vanaf deze maand start er op het My Favorite Things Blog elke maand een nieuwe kleur uitdaging. Je hebt net als met de schets uitdaging de tijd om een kaart te plaatsen op het MFT Blog tot de volgende uitdaging. Doe je mee dan heb je de kans om een Gift Voucher te winnen van de MFT Online Boutique!

De eerst uitdaging begint met de klassieke kleuren van My Favorite Things Stamps, zwart,wit en roze.
Je hebt de mogelijkheid om je kaart te plaatsten tot en met 5 Februari at Noon EST of voor ons 6 Februari 06.00 s'ochtends. Let op! Dit is dus een MAANDELIJKSE Challenge en geeft je dus ruim de tijd om een kaartje te maken.

Mijn kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow (ik weet, het word saai maar ik zet het er toch altijd maar bij ;-)) Ik heb twee tags uitgestanst, de zwarte met de Traditional Tags STAX- en de witte met de Pierced Traditional Tags STAX Die-namics. Hierop heb ik twee Fishtails geplakt, gestanst met de Fishtail Flags STAX Die-namics, de bloem is uit cardstock gestanst met de Botanical Beauty Die-namics. Nog wat hartjes van SU Glimmer Paper ,gestanst met de nieuwe hartjesborder Staggered Hearts Border Die-namics. Nog wat garen en zilverkleurig garen...klaar!

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik gebruik gemaakt van LJD Vintage Frames in combinatie met de Vintage Frame Die-namics. De tekst en frame zijn gestempeld met MFT Premium Dye Inkt Steel Grey

Click snel door naar het My Favorite Things Blog voor meer details en meer inspiratie!
Fijne avond,
Inge

   

15 opmerkingen

 1. Wat prachtig gemaakt Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg mooie kaartjes ! top !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Ing je gaat als een speer....wat 'n geweldige creaties vooral deze spreekt mij heel erg aan! Ik hou van deze kleurencombi! Heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a stunning card love the colours for this month

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love this, Inge! SO pretty!!! I'm SO excited about this new challenge. Can't wait to play along!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So pretty!! Great take on the challenge Inge!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful card. Love the layers and pretty flower. TFS

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Another beauty full of sparkle and awesome layers! Love it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gorgeous Inge!! I LOVE the black twine and those sweet glittery hearts on the interior!! I hope you've having a wonderful New Year so far!!

  Crafty Hugs!
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top