MFTWSC159 Celebrate, It's Your Day!


-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo, het is woensdagavond dus weer tijd voor een nieuwe schets van My Favorite Things Stamps, nummer 159, en wat een leuke en bruikbare schets weer!

Mijn kaart is gemaakt met als basis BCS Marshmallow, daarna heb ik de Bleuprints 9 gepakt en een aantal vormen mee uitgestanst, helemaal niet moeilijk en dat is nu juist het leuke van de Bleuprints je combineert een aantal vormen uit de betreffende set en dan kan het haast niet mis gaan! De Celebrate tekst heb ik gemaakt met de Celebratory Greetings Die-namics. De tekst it's your day komt uit de Birthday Sentiments en is gestempeld met MFT Black Licorice. De hartjes heb ik uitgestanst met de Staggered Hearts Border Die-namics.

-Inside Card-
Zoals je ziet heb ik voor de binnenkant van de kaart weer de Bleuprints 9 gebruikt, bijpassende tekst gestempeld en een rood hartje met de xoxo uit de  Lots Of Love Die-namics.

Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne avond!
Inge.

   

9 opmerkingen

Back to Top