1 Days Until MFT April Release!

-Card Size 5"x 5" Inch-
Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 1 dagen tot de April Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag  8 April (voor ons Dutchies Woensdag 9 April om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Oh Baby Die-namics, Baby's Bib Die-namics, Pure Innocence I Pick You, en de Bokeh Builder.

Mijn kaartje is gemaakt met als basis Sweet Tooth Cardstock met daarop een lay out gemaakt met de Bleuprints 14 Die-namics. De geinige Hello TRANSFORM-ables Say Hello Die-namics lag nog op mijn knutseltafel en die vind ik er eigenlijk wel erg eluk bijpassen zeker gecombineerd met de kleinere Say What? Die-namics. Het schattige eendje komt van de Oh Baby Die-namics en heeft een wiebeloogje gekregen.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een Say What? Die-namics uitgestanst en daar een tekst op gestempeld van de  LJD Beautiful Baby stempelset.  De Baby tekst is uitgestanst met de Oh Baby Die-namics. De bloem komt uit de Bleuprints 14 Die-namics en is uit ribbelkarton gestanst.


Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen!
Inge

   

16 opmerkingen

Back to Top