Inge-Inge Swap

Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Een heeeele goedemorgen. Ja hoor hij is d'r weer, de Inge-Inge post! Een aantal weken geleden troffen wij elkaar op de SU party van Judith en hebben toen onderling pakketjes uitgewisseld. Ik had een enorm gevuld pakket met veel blauw (mooooi!) gave kartonnen figuurtjes, washi tapejes, lekker fleurig designpapier, denim kortom...ik heb mij uitgeleefd met al deze gave materialen.

Helaas geen foto van het pakket, weet het: mega sukkelig. Mijn eerste kaart spettert er letterlijk en figuurlijk meteen in met het gebruik van turquoise...véééél turquoise, maakt mij erg vrolijk :o) Heb wel iets gesmokkeld met het card stock maar de gave papiertjes, de pijl, het hart met daarop gaas geplakt, het washitapeje en het scrappersfloss zat allemaal in het pakket!

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Voor het tweede kaartje heb ik het onwijs leuke denim stofje gebruikt en uitgestanst met de Circle STAX Set 1 Die-namics. (Probeer dit niet met een pons, lukt niet!) De achtergrond is geembost met de SU Stripes Textured Impressions Embossing Folder Die (voor meer SU klik dan even naar mijn Stampin'Up Blog, Stampin'Cards And Memories) . De andere cirkels zijn uitgeponst en op elkaar geplakt met daartussen nog een kant en klaar dp-tje met een memodingetje erop...cool! De hartjes zijn van karton en kant en klaar zo opgeplakt.

Ik ben ontzettend benieuwd wat Inge heeft gemaakt, klikken jullie mee naar BlogBlom?

Een hele fijne dag,
Inge

11 opmerkingen

 1. Wat een toffe kaarten, dat denim is leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n gaaf pakket!! Stoer dat denim! Twee supermooie kaarten heb je ermee gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik ben ook gek op dat turquoise. Leuk met dat rood erbij.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave verfrissende kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier, net als op je SCAM blog ook al veel blauw, gaaf!!! Ik vind de eerste bijzonder mooi, komt vast door turquoise (:
  Jouw stijl blijft mij aanspreken, Inge! Kom maar op met de volgende swap.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lijkt me dat heerlijk, zo'n swap pakketje. En jullie hebben allebei weer zoveel leuks gemaakt...tof!!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super swap! En wat is die embossingfolder mooi.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had je kaarten natuurlijk al lang bewonderd, maar heb 2 dagen geen laptop aan gehad. Nu wel en eindelijk kan ik reageren! Je kaarten zijn echt ZO mooi Inge, mooie kleuren en leuke laagjes. Leuk ook dat ruitjestape op het hartje! Bij jou is de inspiratie echt altijd te vinden! En we houden 'm erin hoor Inge :-) Heel goed weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top