MFT Creative Challenge, Jazz Up Your Blooms!

-Close Up Flowers-
"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's all about Jazz Up Your Blooms With Patterns be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!"
Vandaag weer de maandelijkse MFT Creatieve Uitdaging, deze maand staan bloemen in het zonnetje en hoe geef je deze een leuk patroon. Op deze manier past de gestanste bloem altijd perfect bij de rest van je kaartje en het geeft de bloemetjes net even een andere extra touch!

-Card Size 5"x 5" Inch-
Voor mijn eerste kaart heb ik een basis gemaakt van Sweet Tooth Cardstock. Daarna heb ik Bleuprints 14  Die-namics gebruikt om een leuke lay out te maken. Het witte uitgestanste deel heb ik bestempeld met Berrylicious en één van de bloemetjes van de LJD Forget Me Not stempelset. De tekst is gestempeld op Natural Cardstock met Kraft. De blaadjes zijn uit Jellybean Green Cardstock gestanst.
De bloemen zijn weer uit Sweet Tooth cardstock gestanst en heb ik bestempeld met de grote tekst uit de LJD Forget Me Not stempelset met Kraft en Berrylicious.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de Bleuprints 14 Die-namics terug laten komen en weer bloemetjes gestempeld op de achtergrond. Teksten en bloemetjes komen net de als voorkant van de kaart van de LJD Forget Me Not stempelset.

   


-Card Size 5,5"x 4,25" Inch-
Mijn tweede kaart is gemaakt met diverse aardetinten, Kraft, Natural, Tangy Orange en Olive cardstock. Ik heb Bleuprints 12 Die-namics gebruikt om een Lay Out te maken. De bloemetjes, spettertjes en tekst komen van MPD Distressed Hearts stempelset en hier heb ik een motiefje gebruikt die eigenlijk niet bedoeld is als achtergrond stempel maar wel een erg leuk effect heeft qua patroon op de bloemetjes. De strook Natural cardstock is bestempeld met Kraft en een achtergrond stempel van de MPD Distressed Background Blocks.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik Bleuprints 12 Die-namics terug laten komen. De rondjes zijn gestempeld met een stempeld van de MPD Distressed Background Blocks en Kraft. De tekst en hartjes zijn gestempeld met stempeltjes uit de MPD Distressed Hearts.

- Close Up Flowers-
En nog een kleine close up van de bestempelde bloemetjes.

   


Klik je nog even door naar het MFT Blog? Voor nóg meer inspiratie en Kaarten/Projecten met Jazzed Up Blooms!
Fijne dag,
Inge

9 opmerkingen

 1. BEAUTIFUL cards Inge!! You always knock it out of the park!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful cards, I love your stamped up flowers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zijn ze, ik ben er weg van!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These cards just jump straight off the page and hit you with stunning! hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had ik al gezegd dat ik ze mooi vindt?! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha nee nog niet, miste je al ;-) Dank je wel! Xx

   Verwijderen

Back to Top