MFTWSC171, Focus

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Goedemorgen! Vandaag een kaartje gemaakt met schetsnummer 171, meer details kun je hierover lezen op het  MFT Blog
Ik heb mij uitgeleefd met de onwijs leuke en nieuwe Bokeh Builder stempelset. Allemaal formaten rondjes en bijpassende teksten. Mooie teksten en oh zo waar, soms kun je in het dagelijkse leven door gebeurtenissen even je focus kwijt raken, dan is het is ontzettend fijn als je warme, lieve familie en vriendinnen om je heen hebt...focus on what matters :o)

Okee genoeg gefilosofeer back to the card. Basis is natuurlijk Sweet Tooth cardstock met daarop een laagje Brick Red en Steel Bleu. Met de Bokeh Builder stempelset heb ik een achtergrond gestempeld op Blending Card X-Press It met Brick Red, Kraft, en Sno Cone. Het stukje kraft heb ik geembosd met de Simply Scored Tool. Cirkels heb ik gemaakt met Circle STAX Set 1 Die-namics en Circle STAX Set 2 Die-namics. Het sprieterige leuke bloemetje is gestanst met de Gerbera Daisy Die-namics die je gratis krijgt bij MFT bij een bestelling van $ 60 of meer.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer diverse cirkels gestempeld met de Bokeh Builder stempelset. De mooie tekst is gestempeld met één van de nieuwe Hybrid inktjes Blue Raspberry (waterproof, snel drogend, 12 kleurtjes)
Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne Zaterdag!
Inge

   

6 opmerkingen

 1. Mooi! Die kleurtjes. En die bloem is ook zo mooi. Is die cirkelset nieuw? Erg leuk met de cirkels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeee goedemorgen, dank je wel! Ja klopt de cirkel set is nieuw :D

   Verwijderen
 2. You do such a great job putting colors together. Love this card. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart, gaaf die stippen-stempeltjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tekst!! Supergaaf kaartje! Leuk de cirkels en bloem....

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top