1 Day Until MFT May Release!

Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog maar 1 dag tot de Mei Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 13 Mei (voor ons Dutchies Woensdag 14 Mei om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Pegboard Cover-Up Die-namicsTool Time Die-namicsLet's Tool Around Stamp SetLet's Tool Around Die-namics, Just the Way You Are Stamp Set.


-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Mijn kaartje is gemaakt met MFT Sweet Tooth Cardstock in combinatie met Steel Grey, Kraft, Steel Bleu, en Berrylicious.Als eerste heb ik een achtergrond gestempeld met diverse tools van de Let's Tool Around stampset gestempeld op Blending Card By X-Press It met de Hybrid Ink Pad Kraft, Steel Blue en Steel Grey (laatste twee new release!) De lay out is gemaakt met Blueprints 15 Die-namics in combinatie met de Horizontal Stitched Strips Die-namics en Vertical Stitched Strips Die-namics. De schroevendraaier heb ik gestanst met de Let's Tool Around Die-namics. De spetters zijn gemaakt met een penseel en Premium Dye Ink Refill Kraft en Hot Fudge
Met bijvoorbeeld een andere tekst is dit een uitermate geschikt voor een handige vader, man zoon of stoere klusdochter!


-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een MFT Kraft Cardstock panel uitgestanst met de Blueprints 15 Die-namics.De tekst komt van de Let's Tool Around stempelset en is gestempeld met MFT Hybrid Ink Steel Blue, de hamer is gestanst met de Let's Tool Around Die-namics.


Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen, release day!
Inge

   

11 opmerkingen

Back to Top