MFTWSC182, Love

-Card Size 5,5" x 4,25" Inch-
Hee hallo, vandaag op mijn blog een kaartje gemaakt met My Favorite Things Stamps schetsnummer 182

Mijn kaartje is gemaakt met als basis Sweet Tooth cardstock, daarop een laagje Timber Green, en weer Sweet Tooth cardstock. De horizontale strook heb ik uitgestanst met Horizontal Stitched Strips Die-namics uit Sno Cone cardstock. De rechthoekige vorm heb ik met Blueprints 5 Die-namics uitgestanst en daaran bestempeld met de Romantic Script Background en MFT Hybrid Ink Kraft. Het grote hart heb ik gestanst uit Sweet Tooth Cardstock met de TRANSFORM-ables Heart Full Of Love en bestempeld met MFT Hybrid Ink Timber Green en een stempel uit een stempelset  van LJD Together Forever.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer de mooie TRANSFORM-ables Heart Full Of Love Die-namics gebruikt plus een strook gestanst uit Steel Blue cardstock met de Horizontal Stichted Strips Die-namics.


Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal alvast een héle fijne avond!
Inge

   

5 opmerkingen

Back to Top