5 Days until MFT July Release!

Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 5 dagen tot de July Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 8 Juli (voor ons Dutchies Woensdag 9 Juli om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Tag Builder Blueprints 1 Die-namicsBalloon STAX Die-namicsHappy Birthday Background, en het Grid Stencil

Card size 4,25"x 5,5" Inch-
Mijn kaartje van vandaag is gemaakt met de Tag Builder Blueprints 1 Die-namics en wat een geweldig idee...een Tag Builder Blueprints, joepieeee! Een tag in een wip klaar voor als je nog even snel iets nodig hebt om aan een kadootje te hangen. Kaartje is gemaakt met Smooth White Cardstock als basis daarop heb ik laagjes gemaakt met Steel Grey, Smooth White en Sno Cone. Het Sno Cone heb ik bestempeld met de nieuwe Diagonal Stripes Background en MFT Hybird Ink Sno Cone. De tag is uit Natural Cardstock gestanst en bestempeld met MFT Hybrid Ink Steel Grey en de Confetti Background. Wie heeft er nog designpapier nodig als je zelf al die gave achtergrondjes kunt maken! (En nee, ik had nooit gedacht dat ik dat ooooit nog eens zou zeggen, ik bedoel maar kijk naar de naam van mijn blog :P)  De tag is volledig opgebouwd uit elementjes die bij de Tag Builder Blueprints 1 Die-namics zitten.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer de tag gestanst dit keer uit Kraft en deze bestempeld met de Happy Birthday Background en MFT Hybrid Ink Kraft. De tekst komt van LJD Celebrate You en is gestempeld met MFT Hybrid Ink Steel Grey.


Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen!
Inge

   

18 opmerkingen

 1. Love your designs. The polka dot back ground looks great on this design.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your designs, so eye catching Inge, hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kaart weer leuk, Inge. Waar ik nog een beetje aan moet wennen is de vorm van de label. Komt vast wel als ik 'm vaker voorbij zie komen (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cute! I love this tag card! Have a great day!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your card, so nice with the little tag on the front. Thanks for sharing your ideas with us.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a great way to combine the tags onto the card...love those layers and details! So cute

  BeantwoordenVerwijderen
 7. this card is so beautiful wit h those layers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Birthday wishes background stamp is a wonderful look and perfect for your card. Both are great by the way.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. i like the clipboard look. thanks for sharing your ideas with us

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great card, outside and in! Love how you used all the die cut layers and stapled the new sentiment on the inside. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Very clever! Again, I love the color combo and all the detail.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top