MFTWSC183, Let's Celebrate

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo, vandaag op mijn blog nog een kaartje gemaakt met My Favorite Things Stamps schetsnummer 183


Mijn kaartje is gemaakt met als basis Smooth White Cardstock, daarop een laagje Nightshift Blue, Kraft en nog een laagje Smooth White cardstock. De tag is gemaakt de Tag Builder Blueprint 1 Die-namics. Een Tag Bleuprints? Ja je leest het goed, echt te gek want tags zijn altijd superleuk om te maken en nu word het helemaal een piece of cake! Ik heb de tag uit Natural cardstock gestanst en bestempeld met de Confetti Background (new and cute!!!) en MFT Hybrid Ink Kraft. Het rondje is uit Sno Cone cardstock gestanst met de Stitched Circle STAX Die-namics. De tekst komt van de Birthday Chalkboard Greetings en is gestempeld met MFT Hybird Ink Kraft op een uitgestanste Fishtail Flags STAX Die-namics. Het hartje is uit glitter papier gestanst met het hartje van de Blueprints 4 Die-namics.

-Inside Card-
En waarom zou je het moeilijk maken als het ook makkelijk kan, de binnenkant van de kaart is alleen bestempeld met een prachtige tekststempel van de Birthday Chalkboard Greetings.  Deze is gestempeld op Smooth White Cardstock met MFT Hybrid Ink Nightshift Bleu.
Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal alvast een héle fijne avond!
Inge

   

1 opmerking

Back to Top