MFTWSC223, Thanks a Latte


Hello, vandaag een kaart gemaakt met MFTWSC223 Thanks A Latte Toen ik deze set stempels zag, moest ik 'm gewoon hebben, ken je dat ;o)? Allemaal leuke tekstjes over koffie en diegenen die mij wat beter kennen weten dat ik dol ben op Latte Macchiato.

Ik ben begonnen met de grijze achtergrond en heb deze bestempeld met de Diagonal Stripes Background en Versamark. Ik vond nog een potje WOW! Glitter embossingpoeder Black Twinkle welke ik een tijdje terug heb gekocht bij Posthumus na een workshop ( nog nooit gebruikt, helemaal dicht, te erg!) En het geeft echt een WOW! effect, superleuk dat glittertje dat je blijft zien na het heat embossen!!! De lay out is gemaakt met diverse Die-namics Star STAX, Circle STAX en de Tag Builder Bleuprints. Teksten komen van LLD Perk Up


Voor de binnenkant heb ik twee stroken washi tape opgeplakt met daarbij een passende tekst, en kopje gestempeld.


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag!
Inge
6 opmerkingen

 1. Neeee dat herken ik helemaal niet ;)) Superleuke kaart!!
  Ook hier staat het WOW potje nog steeds dicht ;)) echt te erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lattes... heerlijk! En ja, hele gave stempels en een supertoffe kaart. Glimembossing, wat een idee! Ga ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf drink ik geen koffie, dus die tekst slaat wat mij betreft nergens op. Maar wat een toffe kaart, erg gaaf, mooie kleurtjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iets hebben?? Daar heb ik nooooiit last van...mmm, je kent me al te goed! Geweldig gaaf kaartje, jij hebt je productie ook aardig hoog liggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kaart, ik denk dat ik me daar ook wel in herken ;-) stempels die je naam roepen en zeggen koop mij...
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmmmm jaa, lattes zijn onweerstaanbaar!
  ik kan mij voorstellen dat deze stempeset je aansprak!! Gaaf kaartje, en leuke glitter achtergrond! De tekst aan de binnenkant is ook al zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top