News: MFT Contributing Designer!


Hee hallo en goedemiddag op deze Koninklijke maandag! Allemaal een leuke dag gehad? Leuke dingen gescoord op de vrijmarkt? En een oranje tompouce weggegeten? Wij wel, lekkuuur!

Ik mag een heel leuk nieuwtje met jullie delen. waarschijnlijk vermoeden jullie het al gezien het kopje van deze post. Ik ben gevraagd om her in te treden bij My Favorite Things Stamps, als Contributing Designer...YAY!

Mijn kaartje is gemaakt ter ere van dit laatste heugelijke feit en ik heb gelijk rood-wit-blauw verwerkt voor koningsdag ;o) Ik heb gestempeld met Pure Innocence Happy Banner en haar gekleurd met Copics. De Confetti Background is gestempeld met Versamark, betrooid met WOW! embossingpoeder met een klein glittertje erin. Het gave notitie achtergrondje is uitgestanst met LLD Insert It-3x4 Notebook Paper en bestempeld met een stempel van de DC Jumbo Abstract Art. De Typewriter Text Background het ik gebruikt om de wrap te bestempelen.


Superblij want ik heb het gemist! Door een aantal persoonlijke veranderingen afgelopen maanden heb ik mijn focus gelegd naar wat het voor mij goed voelt, back to basics: creëren en inspireren. 


Nu op het blog van My Favorite Things Stamps, een voorstel rondje van alle nieuwe MFT Design Team Members, Challenge members en Contributing Members. Ik ben trots,supertrots dat ik tussen al deze getalenteerde dames sta  ^-^ Klik op de button hieronder voor meer info!

Tot gauw!
Inge
12 opmerkingen

 1. Wat een geweldig nieuws dat je weer wat mag doen voor MFT! Ik zag dat je soms nog wel meedeed met MFT challenges, maar dat bleef een beetje gek omdat jouw kaarten er altijd uit sprongen. Jij kunt zoveel moois met de producten, super leuk dat je nu weer tijd en energie hebt om unieke dingen te creëren. En inspireren inderdaad, want dat doe je zeker. Je Hollandse kaartje van vandaag is weer fantastisch om de redenen dat je creaties altijd zo leuk zijn: een leuk modelletje en een super combinatie en gebruik van de materialen. Veel plezier en van harte met deze nieuwe uitdaging! Krijg je nu ook weer ouderwets mooie spulletjes in je brievenbus? Of is het alleen creaties maken als inspiratie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk nieuws Inge op deze feestdag. MFT heeft aan jou een goede. Al je kaarten hebben de Wow factor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom had ik al een vermoeden? Wat gaaf, en dat doe je goed! Doen wat je hart je ingeeft, heerlijk. Geniet er maar weer van. Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist het natuurlijk al, maar echt SUPER leuk voor je! Doen waar jij je goed bij voelt!! Ik ben mega trots op je!! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat moet dit gaaf zijn voor je!!! Ik had stilletjes al zoiets gehoopt, toen je met de nieuwste spulletjes aan de gang was.....,
  Gefeliciteerd en heel veel plezier!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yay, so happy to see you back on the team!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is fijn ! Jouw werkjes zijn dan ook altijd mooi !
  Deze ook weer ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben ik blij voor je Inge dat je weer in dit geweldige team zit. Heb je wel gemist met al je mooie kaartje die je maakt voor MFT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Doen wat goed voelt, niets is belangrijker dan dat! Geweldig dat je mag herintreden (zo krijgt het nog een religieuze klank ook ;)) bij MFT! Jij maakt zulke mooie dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I'm so happy to have you back, Inge! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I've missed seeing your work. Glad to have you back. Any chance you will add an English translator button like you used to have? For those of us who are single lingual.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf Inge! Heel fijn dat je weer terug bent. Prachtig kaartje! 😊

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top