Creative Constructions : Flowers

Goedemorgen! Vandaag een post met Blueprints in de hoofdrol, met deze keer focus op bloemetjes en daarom om uitgelicht Blueprints 3, 5, 12, 14 en 19. Blueprints zijn geweldig als je even geen inspiratie hebt zeker omdat je met een heleboel schets voorbeelden eigenlijk nooit verlegen zit om een lay out. Je kunt deze heel overzichtelijk vinden bij de MFT Printable Resources.

Mijn eerste kaart is gemaakt met Blueprints 5 Die-namics. Ik heb diverse vormen uitgestanst en het Kraft achtergrondje bestempeld met de Grid Background. De mooie tekst ( *hartje* het lettertype!) komt van de True Friends stempelset. Het bloemetje is drie keer uitgestanst en lekker verkreukeld. Daaronder twee lintjes.


Het tweede kaartje heeft een lieve vriendin gekregen voor haar verjaardag, met een uitnodiging voor een high tea. Ze verdient het! Kaart is gemaakt met Blueprints 5 Die-namics, de Hello tekst heb ik uitgestanst met de Happy Hellos Die-namics. De gestreepte achtergrond is gestempeld met Diagonal Stripes en Versamark, bestrooid met WOW glitter embossingpoeder en daarna met de heat tool verhit.


Mijn laatste kaart van vandaag is gemaakt met Blueprints 12 Die-namics gecombineerd met de LLD Coffee Cup (een must have voor elke knutselende koffieliefhebber!) en de bijpassende stempelset LLD Perk Up. Bloemetje is wederom een paar kaar uitgestanst en goed verkreukeld, het geeft je kaart meteen wat extra dimensie. De chevron achtergrond is gestempeld met de Fine Chevron Background.


Voor de binnenkant heb ik de lay out gemaakt met de Blueprints 12 Die-namics. Een tekstje gestempeld van de LLD Perk Up stempelset en daarna verschillende bloemetjes uitgestanst met de bloemetjes van Bleupritns 12 Die-namics en opgeplakt.


Voor heel veel inspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Een hele fijne dag allemaal,
Inge
5 opmerkingen

 1. Hi Inge, erg leuk je kaarten, zo inspirerend :)!!
  Groetjes vanuit Zweden,
  Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal gave kaarten, en tja, die lattekaart is helemaal geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten! Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top